Esküvő, vagy amit akartok

szerző: Magusics Vica

Két hete  hétvégén zajlott Budapesten az őszi esküvő kiállítás. A HART Wedding Design – azaz az én vállalkozásom is képviseltette magát egy partnerrel közös standon.
Az ilyen kiállítások számomra a nagy felismerések és nagy összegzések napja.
Ilyenkor mutatják be a szolgáltatók a következő évi terendeket, így inspirálódhatunk, vásárolhatunk és tájékozódhatunk a minket érdeklő témákban.
 
Természetesen a mostani időszak miatt, adta magát, hogy esküvős témában készítek inspirációt.Viszont ahogy tőlem megszokhattátok, ismét egy újfajta megoldást találtam ki. Kapóra jött az is, hogy egy új munka kapcsán, a partnereim nyitottak voltak, és engedték, hogy az átlagostól eltérő, már- már a giccs kategóriába sorolható stílusban alkothassak.
 
Idén ősszel és télen a visszafogott, vagy rusztikus vonal mellett nagyon népszerű a barokk, rokokós túlzásokra emlékeztető dekoráció. A mély színek mint a borvörös, a lila, a fekete színek mellett előszeretettel használnak aranyat a tervezők. 
 
Úgy gondolom, hogy az ünnepek közeledtével mindenki készít sütiket vagy tortát. Én az a fajta ember vagyok, aki nem csak a környezetét hangolja össze, szeretem ha egy-egy téma visszaköszön az ételek díszítésén is.
 
Így jött az ötlet (illetve adta az élet, ha már ételfotózáson dolgoztam), hogy egy kacat tortát készítek el, de nem süti és cukor kiegészítőkből dekorálom, hanem a NőiCsizma Design csipijeiből és gyurma díszeiből.
_MG_0567 _MG_0569 _MG_0576 _MG_0583
A torta alapja naked (meztelen) torta, erre jött rá a gyönyörű csoki réteg úgy mintha csak úgy lefolyt volna és természetesen a kiegészítők.
A chipiket olvasztott csokoládéba mártva tudjátok felragasztani a legegyszerűbben. A kacat torták lényege a sokféle díszek használatában és a játékosságban rejlik. 
El tudom képzelni, hogy téli témájú díszekkel a karácsonyi menünk fénypontja lesz. 😉
 
Örömteli díszítést és alkotást kívánok nektek!
 
Styling, eszközök: Magusics Vica – HART Wedding Design
Kiegészítők: NőiCsizma Design
Fotó: Keszthelyi Réka
Torta: Trüffel Cukrászda Pécs
Helyszín: Almalomb – Hosszúhetény 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!