Esküvői vendégkönyv

szerző: Kocur Márta

Esküvői vendégkönyv

Az elmúlt három év minden decemberében megkeresett Erika, hogy készítsek neki és párjának az adott évük legszebb pillanataiból egy albumot. Gyakorlatilag kapcsolatuk legelejétől „jelen” voltam az életükben, így azt hiszem, mondanom sem kell, milyen megtisztelő volt, amikor a nyáron azt mondta, hogy az esküvőjükre tőlem szeretné a vendégkönyvet is…

A vendégkönyvet igyekeztem az esküvői dekoráció színeihez igazítani – krémszín és babarózsaszín. A vendégkönyv borítóit vastagabb kartonlapból vágtam ki, hogy tartásuk legyen. Ezeket gyöngyházfényű papírral vontam be, majd a borító elejére az egyik gyönyörű nőicsizmás esküvői papírt vágtam méretre. Erre csipke és szaténszalag kerül, majd a kis bazsarózsás kört „kineveztem” keretnek, és ebbe kerültek az „adatok” a könyvről, mögé pedig rózsaszín papírt ragasztottam. Mivel kétnyelvű volt a lakodalom, így magyarul és szlovákul került rá a szöveg. Körülötte még virágokkal díszítettem, amelyekbe csempésztem sötétebb rózsaszínt is, hogy kontrasztosabb legyen a végeredmény.

Belül rózsaszín pauszpapírra nyomtattam ki a szöveget, az „instrukciót” a vendégek számára. Így a pauszon sejtelmesen átlátszik az ifjú pár fotója, amelyet szintén virágokkal, elegáns kerettel és matricákkal díszítettem.

1

2  4

5

6

7

Felhasznált anyagok:

Ásó, Kapa, Nagykaland papírok

Kis bazsarózsás körök

Elegáns keretek

A nagy nap – esküvői matricaív

Mini nefelejcs

Cseresznyevirág

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!