Esztergom

szerző: Hulman Edit

Ma nem PL kártya ötleteket hoztam Nektek. Most azoknak ötletet adni, akik naplóznak (vagy tervezik), de nem szeretik a tasakos albumokat!

Még a tél végén – amikor 1 hónap használat után bizonyossá vált számomra, hogy a kapcsos planner nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet – találtam rá a Printeresten a Midori füzetekre. Be is szereztem gyorsan egy szép szürkét! Ez egy nagyon klassz füzet rendszer, ami egy borítóból és a borítóba gumik segítségével rögzíthető több füzetből áll. Bevallom, engem teljesen lenyűgözött, hogy milyen sokrétűen használható, akár kreatív napló, akár planner, akár egy utazás dokumentálására! Ja, és ne feledkezzünk meg, hogy egyszerű jegyzetfüzetként is szuper.  Persze, nem tudtam megállni, hogy saját magam ne csináljak egyet (vagy többet)!

1

Mivel plannerként tökéletesen bevált, gondoltam kipróbálom albumként is. Most ezt az albumot szeretném megmutatni Nektek, a nyári esztergomi kalandozásaink fotói kerültek bele.

2

Még a szünet elején elhatároztam, hogy „turistásat” fogunk játszani a lányokkal! Nagyon közel lakunk Esztergomhoz és van,  hogy egy héten többször is intézünk ott  „ügyeket” (bank, vásárlás, orvos stb). DE… egy turista szemével még nem látták a lányok, így hát egyik reggel útra keltünk, és nyakunkba vettük a várost! Keresztény múzeum, Bazilika, Vár, Dzsámi, Sötét kapu – mind-mind bekerültek az albumba. Vigyázat nagyon sok fotó következik!!!

3 4 5 6 7 8 9 10 11 11a 12 14 14a 15 16 16a 17 17a 18 18a 19 19a 19b

1 hozzászólás

  1. Fantasztikus az albumod, Edit! Nagyon inspiráló a sok ötletes elrendezés ebben a formátumban. Köszi, hogy megosztottad.

Hozzászólás most!