Ezt mind tőled tanultam

Hamarosan itt a szép május, az első vasárnapján pedig az anyák napja. De addig még van pár hetünk, amiről mi jut eszébe egy scrapbookosnak? Hát persze, hogy az, hogy albumot készítsen az anyukájának.

Idén a finom és romantikus stílus nagymestere, Tika segít nektek. Készítsetek vele egy gyönyörű, virágos albumot, éppen tökéletesen anyukának valót!

Kitaláltunk hozzá egy szuper témát is, olyat, amitől a szem nem marad szárazon. Ebben az albumban elmondhatod anyukádnak, hogy mi mindent tanultál tőle. Na jó, csak egy pici részét, de a legfontosabbakat, mert minden nyilván nem fér bele egy 15×13 centis, tíz oldalas scrapbookba, még akkor sem, ha egyébként szabadon bővíthető.

Az alkotócsomagot nagy gonddal, és még annál is nagyobb szeretettel állítottuk össze nektek. Ugye nem túlzás azt mondani, hogy tökéletesen illik az alkalomhoz? Egyúttal itt a válasz azoknak, akik lelke rózsaszín-romantikus alkotásra vágyik, de nincs hozzá kislányuk.

Lubickolj a szépségben, és szerezz vele örömet anyukádnak te is!

(Ugye nem ünneprontás, ha megsúgjuk, hogy a kedvenc nagynénédnek, tanárodnak, vagy a szeretett bébiszitter néninek is elkészítheted alkalomadtán?)

Kattints IDE az alkotócsomagért!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!