Gyerekszoba faldekor

szerző: Kocur Márta

Amikor a webshopba kerültek ezek a nagyméretű geometrikus betűk, elhatároztam, hogy majd Anna leendő szobájának ajtajára készítek egy díszes „A” betűt, jelezve, hogy itt bizony az ő birodalma van. Aztán sajnos nem jutottam hozzá, most viszont, végre sikerült néhány tervemet megvalósítanom, amelyeket magam előtt tologattam. Ez itt az egyik közülük.

December elején elkészültünk a gyerekszobával, szépen lassan belakta a tulajdonosa is az új szobáját, viszont a falakat üresnek éreztem, és mindenképpen saját készítésű dekorációt képzeltem el rájuk. Így végül nem az ajtóra került nevének kezdőbetűje, hanem úgy döntöttem, az ágya fölé elkészítem az „ANNA” feliratot.
Még tavaly év elején bespájzoltam az egyik kedvenc babakészletemből (Echo Park Bundle Of Joy), eltettem babaalbumnak (ami késik, az nem múlik 😀 ), most viszont ez a papírkészlet kívánkozott a geometrikus betűk alá; kis finomka minták jellemzik, szépséges színei vannak, nagyon szeretem.

A betűk alá méretre vágtam a papírokat, majd ráragasztottam. A chipboardokat natúron hagytam, a rózsaszín falon szépen kitűnik, és egyébként is az egyik domináns elem a natúr a szobában. Majd jött rá néhány díszítőelem, felirat, matrica. Úgy éreztem, nem kíván többet, hiszen a feliraton van a hangsúly. Anna ovi után betért a szobájába, és miután meglát(hat)ta, csak egy nagy felkiáltást hallottam. 🙂

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Felhasznált termékek:

Nagy geometrikus betű: http://www.noicsizma.hu/termek/nagy-geometrikus-betu-934

Mosolyírás: http://www.noicsizma.hu/termek/mosolyiras-163

Ágacskák: http://www.noicsizma.hu/termek/agacskak-562

Hajtások kicsi: http://www.noicsizma.hu/termek/hajtasok-kicsi-742

Tavaszi keretek és koszorúk: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-keretek-es-koszoruk-739

Nefelejcs papírvirág: http://www.noicsizma.hu/termek/nefelejcs-papirvirag-546

Mesés az élet matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

 

 

0 hozzászólás

  1. […] Tika csodás Anna feliratát kedvet kaptam én is. Fantasztikus ötletnek tartom, nagyon- nagyon […]

  2. […] díszítettem. Annyira tértem csak el attól, amit Tikánál Gyerekszoba-faldekor és Fraupesternél Gyerekszoba dekoráció láthattunk, hogy az […]

Hozzászólás most!