Helló Július!

szerző: Hámos Beáta
Bevallom, engem is elkapott a mixed-media láz. Odavagyok érte, hogy mennyi mindent lehet kihozni némi struktúrpaszta, gesso és festék használatával!

Most kipróbáltam mire megyek egy színes háttérrel! A sárga alapon szívecskés papír egyből megragadta a képzeletemet – hiszen a scrapbookosok közül ki ne rajongana a szép papírokért?

Felhasználtam a vadonatúj Limonádé chipboard csomagot, amelyet sárga bélyegzőtintával festettem le, majd a Kroki Webáruházban kapható Irresistible spray-vel fújtam le. (ez a spray azért különleges, mert fényesre szárad és epoxy pöttyöket is készíthetünk vele)

A scrapbook papírt gessoval alapoztam, majd stencil és struktúrpaszta segítéségével bolondítottam meg az alapot. Száradás után erre is került némi narancssárga fújás és egy kis bélyegzés.

002

Ha ennyire homogén színeket használunk (sárga-narancssárga), akkor fontosnak tartom, hogy némi kontrasztszínt is csempésszünk a kompozícióba. Ez esetemben a zöldeskék lett, amelyet a fotón található szívószálból vettem át.

Ezek után már gyerekjáték volt összedobni az oldalt: még néhány NCsD címke, felirat és drótmotívum, valamint kommentár – és már majdnem készen volt az oldal!

007

008

009

De hiányérzetem támadt. Hiányzott még az a bizonyos plusz! Lehet szép és harmonikus oldalakat készíteni, de én mindenkit arra bíztatok, hogy ne nyugodjon addig, amíg azzal a bizonyos sóval és borssal meg nem fűszerezi az alkotást!

Esetemben ezt az NCsD süthető gyurmadíszből készült gyönyörű keret adta meg! Amint ráhelyeztem az oldalra, tudtam, hogy ez az, ami hiányzik. Domináns díszítőelem, mégis illeszkedik az oldalam többi eleméhez.

010

013

Cukor, só és minden, ami jó!!! ….. no és persze NYÁR ezerrel!

HB_alairas

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!