Hello Nyár minialbum

Szerző: Suhai Hajnal

Az idén annyira zsúfolt volt az év eleje, hogy neki sem kezdtem a PL-nek. Lementettem a fényképeket a Collect app-re, meg a kommenteket is megirtam, de sem idöm, sem energiám nem volt és úgy néz ki, egyelöre nem is lesz elkésziteni a PL-t.

Úgy döntöttem, hogy az idei évet másképp örökitem meg. Készitek egy albumot, amely a tavaszunkról szól, egyet, amely a nyarunkról és egyet, amely az öszünkröl fog szólni. A öszihez már meg is van, milyen formátumú lesz, mert Sophie csodás öszi albuma, amelynek elkészitését majd a tatabányai WS-en mutatja meg, pont megfelelö lesz. A tél majd bekerül a DD-be, illetve készitek pár nagy oldalt és vége-végül igy is meg tudom örökiteni a 2018-as évünket.

Most a nyári albumomat mutatom:-). Elég vaskos, vagyis inkább nagyon vaskos, de benne van minden, ami fontos volt, amire emlékezni szeretnék/akarok.

Az album alapja akvarell papir. Nem találtam 12"x12" akvarell papirt, csak nagyobb formátumut, igy miután kivágtam belöle a 12"x12"-t maradt elég sok "maradék". Jó az ilyen "maradék" papir, mert nem sajnálom és az akvarell festékemmel  nyugisan  pacázhatok, pacsmagolhatok rajta, folyathatom a festéket gyakorlás gyanánt. Jó móka, tiszta flow érzés volt egyik délután ezzel foglalatoskodni.

Száradás után felvágtam, eredetileg képeslap háttérnek akartam használni, aztán mégis  4"x4"-es darabokra vágtam  és elterveztem, ebböl lesz a nyári albumom.Az akvarell papirokat utólag körbevarrtam, ettöl megint picit "borzas" lett. :-).  Ebben az albumban viszonylag sok kommentet irtam (mármint magamhoz képest sokat), de a fö hangsúly most is a szuperül hasznositható  szómatricákon van, mert én azokkal nagyon el tudok mesélni mindent, amit szeretnék.

Azt hiszem, hogy ez alkalommal majdnem az összes NCsD matricából használtam. Nagy kedvenceim, csak ajánlani tudom azoknak, akik olyan "nehéz" komment irók mint én. Használtam virágos matricákat, Nuvo-t, stencilt, tintát és a sárga kreppapirt is :-).  A fotókat igyekeztem 4"x4" formátumban elöhivatni, de azért van ahol kisebb 2"x2" -es, 3"x4"-es vagy nagy  4"x6"-os fényképet használtam. Az albumot egy bör szijjal fogtam össze. Gyönyörü, változatos, sok élménnyel teli  nyaram volt, sok kedves emberrel találkozhattam és sok szeretetet kaptam, ezt próbáltam érzékeltetni az eléggé diszitett albumomban.  

Felhasznált termékek:

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!