Isten éltesse Anyukámat 60. születésnapja alkalmából!

szerző: Ranga Sophie

Egyszer azt mondta, hogy kisdiák kora óta vágya, hogy életében legalább egyszer láthassa a Sagrada Familiát. Hát, mi a húgommal gondoltunk egy merészet, és elvisszük egy hosszú hétvégére a szerelem-városomba, Barcelonába. Na, ennek a meglepinek készült ez a kis apróság.

Nem szerettük volna elárulni neki, hogy mit kap, inkább azt gondoltuk, találja ki ő! Kerestem pár nem teljesen egyértelmű fotót Barcelonáról, és egy jó „sírós” idézetet. Megszerkesztettem a belevalót, majd ehhez igazítottam a boríték méretét. A felső íveket –alkalmatosság híján- kézzel rajzoltam és vágtam ki ollóval. Az alsó ívet csipke szalaggal díszítettem. A papírra ráfestettem egy kis gessoval, hogy a háttér ne legyen annyira homogén. A rétegezésben alulra egy pausz papír, rajta öregített újság, arra pedig csipke került, végül ez a csodaszép szívecske, amit átkötöttem bársony szalaggal. A feliratot barnára festettem, így harmonikus a szalaggal.

IMG_7621.1

 IMG_7627.1 IMG_7631.1 IMG_7640.1 IMG_7615.1 IMG_7614.1

… és jaj, nagyon jól sikerült a meglepetés! Nézegette, de mikor rájött, hogy mi van a képeken, ránk sem mert nézni, mert nem hitte el 🙂 Aztán persze volt nagy sírás!

Imádok örömet okozni másoknak! Különösen, ha az illető az Anyukám…


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!