Karácsonyi fotóalbumok

szerző: Fraupester

Minden évben a nagyszülőket megajándékozzuk egy fotóalbummal, amiket eddig rendszerint különböző képszerkesztő programok segítségével készítettem. Tehát minden díszítés, keret és egyéb effekt elektronikusan készült, majd a megrendelés után egy mini albumot kaptunk készhez. Úgy érzem ennek a „hagyománynak” idén véget kellett vetnem, változtak az igényeim és szerettem volna, ha ettől az évtől az album minden eleme általam készül.

Sokat gondolkodtam, hogy ezt milyen változatban valósíthatnám meg. Nagyon szeretek régi dolgokat újrahasznosítani és itt a NCSD közösségen belül is láttunk már régiből- újat varázsoló projekteket. Így hát fogtam magam és elmentem a hozzánk legközelebbi antikváriumba. A néni látta, hogy nem a tartalom alapján válogatok és egyből meg is kérdezte, hogy milyen könyveket keresek. Eléggé ledöbbent, amikor félve közöltem, hogy igazából nekem csak a borítóra lesz szükségem. Nyilván nekem sem esik jól könyvet szétvágni, nekem, aki megrögzött könyv-védő és gyűjtő vagyok. De most erőt kellett vennem magamon a „szent cél” érdekében. A zsákmányokkal a műhelyembe térve neki is láttam a munkának. Elég inspirációval a fejemben tudtam, hogy több féle típusút fogok készíteni. Minden esetben A csodák ideje papír kollekció volt az alap, az adta meg az irányt. Díszítésként többek között a Carta Bella All Bundled Up matricakészletét, pomponos szalagokat, pékzsineget és saját készítésű vasalható gyöngyből elkészített hópelyhet használtam.

Remélem ti is kedvet kaptok idén az újrahasznosított ajándékok készítéséhez. (A könyvek belsejét eltettem, hogy a szentségtörésem azért ne legyen olyan nagymértékű J.)

001

002_IMG_8695

003

004_IMG_8701

005

006_IMG_8708

007_IMG_8714

008_IMG_8723

 

Felhasznált alapanyagok:

A csodák ideje – mini alkotócsomag

Pici csillagom

#nincskarácsonykevinnélkül

Betűkészlet matrica 14 választható színben

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!