Kedvenc emlék

Szerző: Suhai Hajnal

Pár hete otthon jártam, mert egy örömteli esemény volt a családban. Az öcsémék 25 éves házassági évfordulója. A hazautazásom kalandosra sikeredett, az elözetes terveimet, hogy autóval utazunk kényelmesen, viszem a scrapcuccokat és otthon majd az eseményröl készitek egy-egy albumot családonkét, le kellett mondanom. Igy egy kis börönddel indultam útnak, abba bepréselve hideg-meleg idöjárásra cuccot és egy hirtelenül elkészitett albumkát. Aztán utaztam 12 órát autóbusszal, pedig csak ide mentem a "szomszédba". 

Szóval egy album, mert utazás elött ennyire volt már csak idöm és mert úgy döntöttem, most csak a szüleim kapnak egy albumkát, abba majd mindenki választ egy fotót (ilyenkor kismilló készül, biztosan kerül egy kedvenc, ahol  szépen mosolygunk, behúztuk a hasunkat, nem fintorgunk, stb.), irunk a fotó hátlapjára pár sort a szüleinknek, az egyetlen unoka a nagyszülöknek és meglesz az emlék erröl az örömünnepröl.

Egy egyszerü trükös pikk-pakk elkészithetö mini albumot (vagy inkább albumocskát)  készitettem. Gyorsan és elöre elkészithetö, strapabiró,akár bepréselve egy böröndbe is szállitható (kipróbáltam) és ha elöre elkészititek, csak a fotókat kell beragasztani. Ha nem készititek el elöre,akkor is csak egy 12"x12" alapkarton vagy scrapbook papir (én az alapkartont festettem a borotvahab technikával, illetve spricceltem),  egy olló, kivágatok, egy szalag, egy matrica iv és maradék chipboard  kell hozzá. Ha otthon készititek el elöre, akkor ahogyan én is, a kis zsebeket körbevarrhatjátok. Most nem részletezem, hogyan készült, mert hamarosan jön egy tutorial az elkészitéséröl. Ime az album, elég sokat fotóztam, remélem nem unjátok végignézni. 

Felhasznált anyagok:

Ezt mind tőled tanultam alkotócsomag

Virágos matrica

Mosolyírás mini

Magyar népi motivumok

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!