Képek keretben és egy kis plussz

szerző: Királyfalvi Bea

Pár hónapja megscrappeltem egy képkeretet (link: http://www.noicsizma.scrapup.hu/egyeb/scrappeljunk-kepkeretet/ ) és annyira megtetszett a dolog, hogy csináltam egy másikat. Szintén ajándékba Öcséméknek, amolyan éves összefoglaló.

A címfeliratos képet digiben készítettem el, úgy hívattam elő. Sokat gondolkoztam rajta, hogy a többi képre is rá digiscrappelem a dátumokat meg a feliratokat, el is kezdtem megcsinálni, de valahogy nem állt össze, nem tetszett. Végül nyers képekkel dolgoztam, és utólag kerültek rá a washi tapek, illetve minden egyéb információ. Ezeket közvetlenül a fotóra ragasztottam. Majd elkezdtem kicsit felturbózni és összedolgozni az egész képkeretet. Az üvegre matricákat ragasztottam, illetve néhány chipboardot.

Karácsonykor, sok más ajándékkal együtt kapták meg, és nagy meglepetésemre hatalmas sikert aratott. Az ajándékok bontogatása közben többször is megálltak, kezükbe vették újra, nézegették, sztorizgattak, a helyét is kitalálták. Én viccesen mondtam nekik, hogy ha akarnak majd képeket cserélni benne, akkor megoldom nekik, de azt mondták, hogy szó sem lehet róla. 🙂

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

Felhasznált termékek:

Mesés az élet! A5-ös matricaív http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

MI ÍGY SZÓRAKOZUNK matricaív http://www.noicsizma.hu/termek/mi-igy-szorakozunk-matricaiv-908

Szócímkék Project Life-hoz http://www.noicsizma.hu/termek/szocimkek-project-life-hoz-359

Megérdemlem http://www.noicsizma.hu/termek/megerdemlem-713

Színes szócímkék http://www.noicsizma.hu/termek/szines-szocimkek-519

Szívesen <3 mini  http://www.noicsizma.hu/termek/szivesen-3-mini-575

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!