Képeslap ovis ballagásra

szerző: Ranga Sophie

Néhány nappal ezelőtt Emíliám azzal a kéréssel állt elő, hogy Sárit, aki hamarosan az ovis csoportból ballag, lepjük meg valami apró figyelmességgel.

Összedugtuk a fejünket, nagyon ötleteltünk! Azt találtuk ki, hogy hőre keményedő gyurmából nyakláncot készítünk, Emi rajzol valamit, és mindezt valami cuki, igazán Sáris képeslappal adja át neki.

Bújtuk a Pinterestet a medál kapcsán, a választás végül erre a helyes rókára esett, ami aztán nagyon vagányra sikerült, mert sötétben világító gyurmát használtunk, Emi pedig teleszórta arany csillámporral. 🙂 Nagyon csajos lett!

A képeslappal úgy trükköztem, hogy a medál is ebben lehessen: belülre egy kis fület csináltam, amire a nyakláncot lehet lógatni, a lap elejére pedig lyukat vágtam, ezen keresztül bújik ki a medál. A külső oldalt teleragasztottam csillagokkal, és készítettem egy szintén csillag alakú shaker boxot is. Belül van még egy zseb a rajznak, és az újonnan, a klubon tanult amerikai boríték, amiben egy kis útravalót rejtettem el. Mindenhez a szedresi táborban is használt My Mind’s Eye On Trend 2 papírkészletét választottuk.

IMG_9069.1 IMG_9077.1 IMG_9090.1 IMG_9091.1 IMG_9100.1 IMG_9124.1

Még nem adtuk oda, így megkérem Sári anyukáját, ha ezt olvassa, ne adja tovább! 😉

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!