Képeslap rozettával

szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Valamelyik nap kislányom felvetette, hogy kezdjük el csinálni a karácsonyi girlandokat. „Túl korai még!” – mondtam neki, de amikor ezt a képeslapot készítettem és fotóztam egyszerűen rám tört a karácsonyi hangulat. Majd magamat felülbírálva arra gondoltam, hogy nem is korai, hiszen ünnepek körül mindig csak futok magam után, sosem sikerül teljességgel megvalósítani minden elképzelést.

Az üdvözlőlap alapra egy plusz lapot használtam (ami színben kicsit eltér az alaptól), ezt Sizzix-el domborítottam, átkötöztem és díszítettem.
Természetesen domborítás helyett használhatunk kedves kis karácsonyi bélyegzőket, feldobhatjuk még egy kis embossing porral és stencilezhetünk is akár. Bárhogyan is készítjük, a karácsonyi kis chipik csodásan mutatnak rajta.

IMG_6908 IMG_6913 IMG_6910

Ami esetleg érdekes lehet, az az, hogy hogyan készült a rosetta a képeslapra, ugyanis ez egy szuper kis dekorációs elem. Különböző méretben lehet készíteni, mindenhol csodásan mutat. Pláne Edit karácsonyi chipijeivel! Erre mi sem jobb bizonyíték, mint a múlt szombati karácsonyfa díszes inspiráció, amit Válint Anikó készített.
Na de, visszatérve a rosettara…Ki ne tudna legyezőt hajtogatni!? Egy hosszabb papírcsík, egy karácsonyi (vagy a kedvenc) washi-tape. Hajtogatás, ragasztás és kész. Teljesen egyszerű… Ugye?

fotó 1 fotó 2 fotó 3 fotó 4 fotó

Felhasznált termékek:

Boldog Karácsonyt! címkecsomag

Gömbök chipboard csomag

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!