Különleges

szerző: Mucsi Bea
 
Kislányom születése után 2 héttel készült egy fotó sorozat, amit nagyon szeretek. Ebből a sorozatból választottam ki ezt a képet. Imádom, hogy olyan békés, bájos és gyönyörű ahogy alszik. 
Az oldal is tükrözi a vele kapcsolatos érzéseimet. A csillogás, ami a szememben van mindig, ha rá nézek; a finom alapminta, a gyengédség amivel körülvesszük és a törékenység ami jellemzi; a rózsaszín háttérszín, a virágok és a pici pillangó a rózsaszín, mesebeli álomvilágot képviselik,  és az összevissza nyomdák és pacák az álombéli keszekuszaságot. 
 
Az oldal fehér alapkartonra épül, amire fehér gessoval stencileztem damaszk mintákat és száradás előtt megbolondítottam egy kis ezüst színű csillámporral. Ezután a rózsaszín alapot festettem meg tintapárna és blending tool segítségével, ezzel egy finom hatást értem el, de hogy mégis legyen egy kis karaktere, néhol folyattam rá kicsit erősebb színű rózsaszín vízfestéket. A háttérhez már csak sok-sok bélyegzés és pacázás hiányzott. Jöhettek a kiegészítők és természetesen a fotó maga, hogy végül össze álljon az oldal.
 
IMG_2462
IMG_2450
IMG_2451
IMG_2453
IMG_2454
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!