Let’s fly away!

szerző: Hámos Bea

Az idei vakáció egy kis budapesti városnézéssel kezdődött számunkra: felültünk a Budapest Eye-ra, az  óriáskerékre, amelynek segítségével fentről csodálhattuk a fővárost. Nagy élmény volt mind a gyerekek, mind az én számomra – és rengeteg fényképet készítettünk.

Sokszor van úgy, hogy szeretek órákat elbíbelődni egy-egy scrapbook oldal elkészítésével, sőt van úgy, hogy napokig az asztalomon hever és tologatom az elemeket ide-oda, amíg minden le nem tisztul a fejemben és minden a helyére nem kerül. Van úgy, hogy egy megfelelő inspirációra vagy sugallatra várok.

De van olyan is, hogy nagyon gyorsan, a legegyszerűbb design-nal szeretném az oldalt elkészíteni, ráadásul minél több fotót szeretnék az oldalra helyezni. Így volt ez ennél az oldalnál is. Fotószerkesztő program segítségével 9db képet helyeztem el egy 13*18cm-es fotópapíron (a fotók végleges mérete 12,5×15cm lett), valamint egy fő fényképet 10×15cm-es papírra nyomtattam. 

Alapnak egy egyszerű kartont választottam, amelyet 8,5×11 inchesre (kb. A4-es méretűre) vágtam (ilyen méretben kaphatunk tasakot is az albumunkba).  A képek mérete miatt úgy gondoltam, hogy már nem sok díszítőelem szükséges. Nagyon jónak tartom a nyilakat, mint díszítőelemeket – többfajtát is találhatunk belőle az NCsD kínálatában. Gyorsan száradó festékkel direkt hanyagul lekentem őket és már mehettek is az oldalra.

Címként az eredeti jegyből vágtam ki feliratot, illetve pecsételtem. Már csak egy gyors körberajzolás és minimális díszítés – 10 perc alatt kész is lett az oldal!

Ha tetszett a sokfotós elrendezés, Te is próbáld ki magad! Tudtad, hogy a kihívások próbára teszik és fejlesztik a kreativitásodat?

040

042

043

044

045

046

HB_alairas

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!