Melyiket?

szerző: Posta Juli
Nem tudom,ti hogy vagytok vele, én imádom, hogy újra gyerek lehetek a gyerekeim által. Ráadásul kisfiam egy olyan ajtón eged be ahol,érhető módon eddig sosem jártam. 
 
Mikor ezt a fiókos lapot megláttam, egyből az jutott eszembe,ahogy a gondosan szétválogatott (na jó, általában félévente vetemedem ilyesmire) dobozokat a szoba közepére borogatja. Ha kérdőre vonom, széttárja a kezét és pimasz mosollyal megkérdezi "Melyiket?"
 
Fehér alapkartonra dolgoztam, hogy a fiókok legyenek hangsúlyosak. Az NCsD chipboardokat akril festékkel színeztem. A "kihúzott fiókok" hátterét feketére festettem, hogy mélységet adjanak a képnek. A csomagcímkéket úgy misteltem, hogy a chipboardok negatívja adja a mintát, de a szürke annyira halványnak bizonyult, hogy a vonatokat végül kihúztam feketével. A háttérpapír eredetileg a címfelirattal és a chipboardok színével harmonizáló türkiz árnyalat lett volna, de úgy hiányzott az élet az oldalról, egyhangúnak tűnt. Végül, a készleteimből előbukkant ez a sárga YAY! dekorgomb, ami vidámságot lehelt a kompozícióba, és kisegített, hogy milyen kiegészítőkkel folytassam. Így kerültek fel a sárga félgyöngyök és a drót csillagok. A pacázás? Pacázni muszáj!
A régi könyvlap is sok vívódás eredménye. Mondhatnám, azt is, hogy a journalingot helyettesíti, hiszen maga az oldal a szöveg is egyben:  "Sok-sok játék & jaj! Boldog vagyok! 😀
 
melyiket5
melyiket2
melyiket4
melyiket3
 
aláiras1
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!