Merengések

szerző: Kovács Andrea (Sapimanó)
 
Mikor a NőiCsizma Design első termékei megjelentek, azonnal szerelmes lettem. Már nagyon régóta szerettem volna ilyen, ehhez hasonló termékeket felhasználni, de elérhetetlenek voltak. Aztán pedig egyszeriben itt teremtek 🙂 Nagyon boldog voltam. Azonban egy kicsit meg is torpantam, mert kisfiús anyukaként, nehéz ezeket a szépségeket ilyen oldalakra becsempészni, így eljött az ideje, hogy ezeket a szépségéket önző módon, magamra fordítsam 🙂
Ebből az elgondolásból és egy másik régi vágyamból, fogtam egy régi könyvet, és elkezdtem bele Mixed Media és Art Journal stílusban dolgozni, próbálkozni.
Ennek a könyvnek a második oldalpárja lett ez a Merengések című Shabby chic és Mixed Media keveredése.
 
A kis drót fogas adta magát, hogy egy ruha fog rajta "lógni", pillangókkal, virágokkal díszítve. A nyaki részhez került a gyöngyök közé a gyurma szív. A ruha alá több réteg kerül, aminek az egyik alapja a NőiCsizma Design termékek csomagolása. Gyönyörű szürke famintázata már az első pillanatban megihletett, alig vártam, hogy felhasználhassam. Az arannyal úgy érzem nagyszerűen kiegészítik egymást.
A másik oldalon a a kis kép alatti fehér rózsa csokor magában nagyon üres lett volna, viszont az egész művet csupán erre 3 színre ( fehér – rózsaszín – kávébarna ) építettem, így zöld leveleket nem szerettem volna beletenni, mert elvonták volna a kis tündéres képről a figyelmet, ezért az égetett levélke gyurmadíszekkel oldottam meg. A kép alá néhány felezett tortapapír és csipkét ragasztottam, aminek a széleit szintén gyurmadísszel, az Anjou liliom sorral,  fedtem el.
 
DSCF5036
DSCF5037
DSCF5038

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!