Mini albumot ajándékba!

szerző: Garabics Niki

Újra közeledik a Karácsony és vele együtt a dilemma, hogy mit adjunk, készítsünk ajándékba. No, nem mintha nem roskadoznának az üzletek polcai ilyenkor, de „mégis legyen már valami egyedi”.

Aztán eszembe jutott, hogy amióta scrapbookozom minden Karácsonykor megfogadtam, hogy albumot készítek az ünnepi fotóknak. „Aha, persze, hát hogyne!” 😀 Tudjátok hányszor készült ilyen? Egyszer sem… a fotók szépen ott hevernek valamelyik adathordozón és semmi sem történik velük.

Ezen gondolatsoron keresztül jutottam el odáig, hogy elég valószínű, hogy ez másnál is így történik. Nem is kell sok fotó, de ha legalább pár momentumot kiragadunk az ünnepből, már azért is megérte és kézzel fogható, és a polcról leemelhető, és újra átélhető, és újra mosolycsalogató, és újra szívmelengető és, és, és… milyen jó ajándék lehet egy egyszerű, „egy óra alatt elkészíthető” album!

Hát így…

A képeken látjátok, hogy egyszerű kartonlapot használtam, a gerince alig több, mint fél centi. Az album textilborítást kapott, amit lehet akár szalaggal is díszíteni. A mintás papírokat valamivel kisebbre vágtam és egész egyszerűen egyiket a másikhoz ragasztottam. Az elsőt és az utolsót természetesen az album vázához. Biztosan találkoztatok már ezzel az igen egyszerű módszerrel ti is.

 

img_0574 img_0575 img_0580 img_0581 img_4347 img_4348 img_4350 img_4351 img_4352

Ajándék egy óra alatt kész, tehát nyugi van. 🙂

Felhasznált anyagok:

Kis fenyők:   http://www.noicsizma.hu/termek/bohokas-karacsony-282

szív: http://www.noicsizma.hu/termek/sziv-kuldi-245

gömbök: http://www.noicsizma.hu/termek/gombok-318

hópelyhek: http://www.noicsizma.hu/termek/hopelyhek-320

ajándékdobozok: http://www.noicsizma.hu/termek/ajandekcsomagok-289

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!