Naprakész

szerző: Mayer Veronika

Természetes napra kész az albumom. Gondoltátok volna?

Lehet, hogy igen, de azt biztosan nem, hogy eléggé megszenvedek vele. Egyrészről, azért, mert eszméletlen időhiányban szenvedek, másrészről, azért mert elrohannak a napok és keveset fotózok.

Elhatároztam, hogy lazábban veszem a dolgokat, sokszor egy dupla oldal két hetet ölel fel, de (már) nem bánt. Nem azért, mert elvesztettem a kedvem, hanem mert be kell látnom, hogy nehéz úgy kitölteni egy hetet, hogy délelőtt mindenki úton van. Hiányzik az együtt töltött idő. A délutánok eszméletlen gyorsan elrohannak. Pont ezért kellene viszont, azt a kis időt, amit a napból együtt töltünk, dokumentálnom, de sajnos nem úgy sikerül, ahogy szeretném. „Küzdök” viszont!

Remélem, hogy ha jön a jó idő, az megint egy kis színt visz bele a mindennapokba és lesz több olyan alkalom, amikor „érdemes” fotózni.

1

2 3

4

5 6 7

Igyekeztem, több helyen is a dátum bélyegzőt használni, hogy jól látható legyen, hogy mikori történetet mesélek el. Ismét használtam extra tasakokat, mert nehezen válogattam a fotók közül.

8

9 10

11

12 s 14 15 16 17

Nehezen boldogulok már egy ideje azzal is, hogy a fotók túlsúlyba kerültek, és az írásra kevés hely maradt. Ez az album Life Project olyan szempontból is, hogy mindig valami jobbra törekszem, mindig van min javítani. De ez épp pont ettől jó.

A ti albumotok is napra kész? Hogy álltok? Haladtok?


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!