Névnapi kuponfüzet

szerző: Ranga Sophie

A férjem névnapja minden évben valahogy suttyomban egyszer csak odalopózik! Nem tudom, hogyan csinálja, hogy észrevétlen marad az utolsó pillanatig, de ilyenkor pánikszerűen kotorászok a szürkeállományomban, hogy mondjuk egy üveg bornál fantáziadúsabb meglepetéssel álljak elő… Ez idén sem volt másképp, annyi különbséggel, hogy nem aznap, hanem egy nappal korábban szembesültem a ténnyel. Szorult helyzetemben beugrott, hogy egy időben több helyen is találkoztam házilag készített kuponfüzettel – amit ezúton is hálásan köszönök mindenkinek, aki megmutatta!

A tervembe szokás szerint bevontam a gyerekeket is! Együtt találtuk ki a beváltható ajándékokat, mint például az ágyba kapható kávét, a mesélés-, és fürdetésmentes szabad estét, az egész napos legális ugráltatást, vagy a hiszti stopot! 😀 A kuponfüzet alapjait tag formájú vágókéssel, Sizzixxel tekertük, aztán pausz papírból zsebeket varrtam rájuk. A zsebeket dekortapasszal és különböző chipboarokkal díszítettük. A kuponokat Emília lányom írta meg, a kártyák túloldalán pedig én egyértelműsítettem az egyes kuponokhoz tartozó tudnivalókat. Az elejére varrtam még egy pausz shaker boxot, és egy külön oldalon –bebiztosítva magunkat- kifejtettem a kuponfüzet használatának szabályait!

_MG_6006.1

_MG_6018.1 _MG_6020.1 _MG_6017.1 _MG_6025.1 _MG_6033.1 _MG_6035.1 _MG_6038.1

Apa szerint még sosem kapott ennél jobb névnapi ajándékot! …amit egyébként meg tudok érteni, hiszen ha igaz, amit ígértünk, egyszerre négy nőt tud egy kuponnal hatástalanítani! 😉

 

 

1 hozzászólás

  1. Tudd mindig milyen névnap van aktuálisan 😀 http://milyennevnapvanma.com/

Hozzászólás most!