Ó, szép fenyő – fotócserés oldal

szerző: ?

Azt írtátok, nagyon szeretitek a fotócserés oldalainkat, amiket karácsonyra szoktunk ajándékozni egymásnak a csapatban, és izgatottan várjátok a játékot! 🙂

Így most 1 héten keresztük megmutatunk nektek naponta 2 oldalt, majd jövő hét elején tippelhettek, melyiket ki  készítette! És természetesen a legjobban tippelő idén sem marad ajándék nélkül! (Tamcsi nem játszik 😀 )

Monától egy karácsonyi hangulatú fotót kaptam. Nem volt nehéz dolgom a fényképpel, hagytam, hogy a színek hassanak rám. Azt is gyorsan eldöntöttem, hogy Fiath Móni ötletét ellopom. Mégpedig azt, amiben a vásznat megfordította és a belsejébe dolgozott, mintegy shadow boksz-ként használva azt. Már rég ki szerettem volna próbálni, mert nagyon tetszenek az alkotások, amik ezekbe készülnek.

Tulajdonképp az egész oldal nagyon hamar összeállt. A felsejébe csillogó arany karton került, a már rég őrizgetett fényképkeretes background csipivel. Az egyikbe csillagok, hópelyhek és felirat került.  A jobb alsó sarkot díszítettem fenyővel, csipivel, csengettyűvel, üvegcséve és virágokkal.

Nem nagyon szoktam a december dailyn kívül karácsony témában nagy oldalt készíteni, de ezt mos kifejezettem élveztem. Mindig nagyon izgulok, amikor az átadásra kerül a sor. Vajon fog e tetszeni az ízlésem? Eltaláltam e, vagy az reményeket beváltottam-e a  fotó kapcsán az elvárásokat, elképzeléseket?  Így számomra a legnagyobb ajándék az volt, amikor megláttam az örömöt Mona arcán.

Felhasználta anyagok:

Cirádás képkeretek background

Díszítsd fel! mini faszeletek

Rajzos karácsonyfa díszek

Csillagos égbolt

Decemberi csoda matricaív

Tavaszi ágacskák 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!