Óra fotókkal

szerző: Fraupester

Régóta szemeztem már a kör alakú osztott kerettel. Ugyan kicsit másként, mint a vérbeli scrapbook-osok, hiszen én már a kezdetektől egy óralapot láttam benne. Anyák napja közeledtével pedig nem is kellett nagyobb apropó, hogy megvalósítsam a régi elképzelésemet és ez legyen az egyik mama ajándéka.

Előszőr az üres lyukakat töltöttem fel képekkel és díszes papírokkal. Anyukám kedvenc színe a kék, viszont az óra vélhetően zöld szobába fog kerülni, így próbáltam ezeket a színeket hangsúlyosabban használni. Nem szerettem volna, ha csak képekkel van teli, igyekeztem a nagy zsúfoltságot elkerülni. A díszítés is csak az egyik négyzetben jelentősebb, a többibe csak egy- két címkét ragasztottam.

A legújabb stencilek egyikét is használtam, arany színű négyzeteket nyomdáztam néhány papíros részre. Az óra közepe egy falap, mert az óramű végett fontos volt, hogy legyen tartása, így nem használhattam papírt. Először élénk zöld színűre festettem, majd lekentem a számokkal együtt fehér textúra pasztával, ami száradás után egyből berepedezett és finoman látszódott az alatta lévő élénk zöld szín. Szándékosan cirádás óraművet választottam, hogy az megtörje a közepén uralkodó fehérséget.

IMG_2310 IMG_2311 IMG_2312 IMG_2316

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!