Őrizd a pillanatot!

szerző: Királyfalvi Bea

Mostanában szinte csak vászonképeket hozok nektek, mert imádom őket. Viszonylag gyorsan elkészülnek és nagyon mutatósak. Már egy ideje gondolkodtam, mit is adhatnék Anyának Anyák napjára, de mikor megláttam Veronika tanfolyamát, megvilágosodtam! 3 képet készítettem, egyet a családról, egyet az öcsémről és egyet magamról. A vászon trilógiából azt mutatom nektek, amin én vagyok.

A koncepció annyi volt, hogy vidám legyen, mint én. 🙂 A színek adottak voltak a fotóból, úgyhogy nem volt nehéz dolgom. Egy kis fröcskölés, néhány színes papír, hamar összeállt a kép. Felavattam a vadi új stencilemet is. Az öcsém nagyon cuki volt, mert mikor megmutattam neki a kész műveket, hallanotok kellett volna milyen dumát nyomott a stencilekhez. Hogy a legjobbak az egész oldalon a kis négyzetek, pöttyök, meg háromszögek, amik térben kiemelkednek, olyan volt, mint valami promó film! 😀 Mondtam neki, hogy tudja e, hogy ilyenkor nem a munkám dicséri, hanem Editet, hogy milyen jó stencileket csinál?! 😀

01 03 04 05 06

Anyukám nagyon örült a képeknek és igazából ez nem is neki volt ajándék, hanem nekem hogy elkészíthettem és láttam, mennyire tetszenek neki. Azoknak, akik még csak gondolkodnak, hogy belevágjanak e a vászonkép készítésbe azt üzenem, hogy itt az idő, nincs mire várni, hajrá!!!

1 hozzászólás

  1. Hú, tök  jó! Nagyon tetszenek a színei!

     

Hozzászólás most!