Örök emlék

szerző: Tihany Tamara

Ma elérkezem a folytatásos esküvő-előkészületes szappanoperám utolsó részéhez, és megmutatom a fő atrakciót, azt a meglepetést, amire a legtöbbet készültem, és aminek a fogadtatását a leginkább vártam.

Az unokahúgómék nem vitték túlzásba az esküvő szervezését. Nem akartak nagy felhajtást, nem tervezgették a dekorációt hónapokon áét, ők csak bulizni akartak egyet azokkal, akiket szeretnek. Ez egy nagyon intim kis buli volt, TÉNYLEG csak olyan emberekkel akiket nagyon szeretnek, és nagyon fontosak nekik. A szűk család és néhány barát semmi több.

Éppen ezért gondoltam arra, hogy aranyos lenne néhány gyerekkori fotó az ifjú párról…Több dologban gondolkodtam, a projektoron levetített kisfilmtől a képkeretekbe helyezett fotókon át a minikiállításig mindenen. Aztán a pinterestet és az NCsD csapatot hívtam segítségül éscirka 3 perc alatt meglett a nekem legjobban tetsző, és a legkönnyebben, minimális költségből kivitelezhető verzió, a zsinóros csipeszes megoldás.

Bevontam az egész családot, a nővérem adta az izzókat, és a fotókat a menyasszonyról, és a vőlegény szülei is olyan lelkesen segítettek  a fotókkal (amit ezúton is nagyon köszönök), hogy öröm volt a készülődés minden perce és pillanata.

IMG_1229

Nem ragozom sokáig, a raklapra zsinórokat és izzókat húztam ki, a fotókat csipeszekkel tűztem a madzagokara, és egy kis díszítést sem tudtam kihagyni. Főleg minifeliratokat használtam, meg néhány virágot, tortacsipkét, Pl kártyát és pár kis zászlócska is készült az esküvős papírokból. A feliratokat aze sküvői csomagok rany biztosítótűivel tűztem ki, szerintem nagyon mutatósak lettek így, és nem mellesleg nem tettem kárt a fotókban, és újra tudom majd használni a feliratokat is.

IMG_1249

A polgári szertás után elszaladtunk a raklappal a helyszínre, berendeztünk mindent, hogy mikor az ifjú pár belép a terembe, ez legyen az első, amit meglát. Borzasztóan izgultam, hogy jól fog-e elsülni, de a várakozásomnak megfelelően nagyon nagy örömet okozott, és a násznép minden tagja örömmel nézegette a képeket egész este, újra-újra visszatérve 🙂

IMG_1264 IMG_1261 IMG_1260 IMG_1259 IMG_1262 IMG_1258

IMG_1255 IMG_1253 IMG_1252 IMG_1251 IMG_1249 IMG_1240 IMG_1234 IMG_1233 IMG_1231 IMG_1229 IMG_1228

Mindenkit arra bíztatok, hogy bátran készüljön ilyen meglepikkel azoknak, akiket szeret, mert felejthetetlen élményeket szerezhet vele, nem csak a megajándékozottnak, de mgának is. 🙂

Felhasznált termékek:

Mini chipboard címek: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-cimek-10-11-mini-829

Kenderzsineg, esküvői PL kártya, esküvői papírok, papírvirágok és arany gémkapcsok: http://www.noicsizma.hu/termek/aso-kapa-nagykaland-alkotocsomag-alap-1211

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!