Ősz a Balatonon / Autumn at the Lake Balaton

Írta/Written by: Czakó-Radványi Piroska

Előttetek már nem titok, hogy nagyon szeretünk a Balaton partján időzni: nagyon tudjuk élvezni nyáron, nagy melegben a vízben pancsolva, de tavasszal és ősszel is, nagyokat sétálva a friss levegőn. Tavaly ősszel sikerült abban az időpontban ott lennünk, amikor minden telis-tele volt gesztenyével – Blanka legalább egy órán keresztül (!) gyűjtötte a szatyorba, és annyi lett, hogy az óvodába is tudtunk bőven vinni belőle. J

It is not a secret anymore that we love spending time at the Lake Balaton: we really enjoy being there in summer, when it is hot and we can bath in the lake, but also in spring and in autumn, when we can take long walks in the fresh air. Last fall we managed to be there when there were loads of chestnuts everywhere – Blanka was busy to collect them all in a bag for at least more than an hour (!), and finally we had so many that we could bring some to the kinder garden as well. J

De nagy élmény volt az is, hogy mivel a parti platán fasor lehullott falevelei a kerítések mentén voltak feltornyozva, térdig gázoltunk a levéltengerben, és szuper volt belefeküdni és dobálni. J

But it was also a great experience that we could wade knee-deep in the sea of leaves, because the fallen leaves of the plane tree alley were piled up next to the fences. It was great to lie in it and to throw the leaves up. J

Az élményekből egy tag-albumot készítettem az új őszi kollekcióból. A mintás kartonokból 7,5×12 cm- es tageket készítettem, a fotókat az egyszerűség kedvéért 5×5 cm-es méretben hívtam elő. A kollekció része egy pausz és egy akvarell papír is, ezekből is tagek készültek, íme a festett kártyák, az egyikük stencillel készült:

I made a tag mini album about these memories from the new autumn collection. I made 7,5×12 cm big tags from the patterned papers, and I developed all of the photos in size 5X5cm for simplicity's sake. The collection also has a vellum paper and a water colour paper in it, I made tags from those too. Here are the painted cards, one of them is made with a stencil:

002

Nagyon szeretem a tasakok nyújtotta lehetőségeket, ezért Fuse-val készítettem néhány tag-et egy albumtasakból. Ezeket chipboardokkal, pausz kivágatokkal, virágokkal, flitterekkel és szórógyöngyökkel töltöttem meg:

I really like the possibilities of using a page protector so I made some tags from a page protector with the Fuse. I filled them with chipboards, vellum cut-outs, flowers, sequins and caviar beads:

003

Ezek után már csak egy kis játék következett az NCsD címkékkel, matricákkal (jaj, olyan cukik) és chipikkel. Íme a végeredmény:

Finally I played with the NCsD labels, stickers (Oh, they are so cute!) and chipboards. Let’s take a look at the result:

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Felhasznált anyagok:

#megintősz alkotócsomag

Őszi címkeív

Kicsi gesztenye

Írd magad címkecsomag

Ahogy tetszik címkecsomag

Mesés az élet matricaív

Mi így szórakozunk matricaív

Betűkészlet matrica, narancs

Hull az elsárgult levél stencil

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!