Párizs album

szerző: Mayer Veronika

Nemrég megmutattam nektek a tavalyi Portugália albumom, amit tulajdonképp már tavaly az utazás után elkészítettem, de az album összekötését nem gondoltam rendesen át, ezért egy évig hevert a fiókban, lapokban. Ebből a nagy hibából tanulva idén gondosan kigondoltam, hogy hogyan fog a kész album összeállni. Nagyon tetszik a travellers notebook, így Hulman Edit iránymutatásával el is készítettem az én első albumomat. Természetesen megint van benne hiba jócskán, de a következő már sokkal jobb lesz.

130 g – os lapokat fűztem össze, de én vékonynak éreztem, mert az írógéppel írt szöveg átütött a túloldalon. Legközelebb mindenképp vastagabb lapokat veszek majd. 21×21 cm lapokat vágtam, félbe hajtottam, egymásra tettem az oldalakat. Három ilyen „köteget” készítettem, de először csak akkor varrtam ezeket össze a hajtásnál, amikor teljesen készen voltam a díszítéssel. Az írógéppel írás annyiban megnehezítette a dolgom, előre ki kellett gondolnom minden lapon az elrendezést.

Nagyon tetszenek a 10,5×21 cm-es oldalak, több ilyen oldal is került az albumba. Legközelebb, ha készítek lesz benne 21×21 cm – es oldal is. Feldobják az albumot. Készítettem pár zsebes oldalt is, ahová a plusz fotókat, jegyeket tettem bele. Került még egy-egy pausz elválasztó oldal is a lapok közé.

Ebben az albumban is sokat írtam. Egyszerűen újra éltem ezt a hétvégét a készítéskor. Annyira imádtam a várost. Az atmosphérája, a történelme, a közlekedése, a szállásadónk kedvessége, lenyűgöző volt. Párizs visszavár minket … !

 

Készítettem megint egy videót hang nélkül, amiben végiglapozom az egész albumot, most pedig mutatok pár kedvenc képet.

Felhasznált anyagok:

Franciaország chipboard csomag

Itt jártam – gravírozott ikonok

Mini fagyi

Párizs maxi chipi csomag

Vár a nagyvilág

Hello szeptember

Kiülök a dombtetőre – instax keretek

Mintás falevelek

Mini őszi falevelek

Aranyfóliás papírkészlet

Aranyfóliás szócímkék

Betűkészlet

0 hozzászólás

  1. […] a Nőcsizma csapata, mert tudtam, hogy Szilvinek készíteni fogok egy albumot. A Párizs albumomat készítettem először traveler’s notebook jellegűre, és már […]

Hozzászólás most!