Partyarc

szerző: Posta Juli
 
Igen, igen. Ez ugyan az a kép, csak fekete-fehérben. 🙂 Nem tudok betelni ezzel a képpel Igorról, mert ő ilyen. Igazi partyarc. Amióta képes a helyváltoztatásra bandázik a homokozóban, incselkedik a nőkkel, igazi zeneőrült, és bohóc, bohóc, bohóc. (A képen nem látszik, de éppen nővére tütüjében villant.) Imád nevetni, de még jobban szeret megnevettetni másokat.
 
MME papírra dolgoztam. Szeretek halmozni :-), úgyhogy nem volt kérdés, hogy az NCsD nyilak chipboard csomag nagy része felhasználásra kerül. Ragaszkodni akartam a fekete-fehér vonalhoz, ezért lettek a nyilak feketék. Hogy több réteget tudjak kialakítani, gessoztam, majd belepecsételtem. (Ha ezt kipróbáljátok három fontos dolgot érdemes figyelembe venni: 1./ a gessoval nem kell csínján bánni, vastagon vigyétek fel egy rétegben. 2./ a gessot hagyjátok félig megszáradni, én tapogatással néztem, mikor még egy kicsit az ujjamhoz ragadt akkor volt jó 3./ a pecséteket használat után azonnal áztassátok be! Én egy vizes küblit tettem magam mellé amibe azonnal beledobáltam őket amint elkészült a lenyomat.) Az NCsD toll csipikbe annyira beleszerettem, hogy egyszerűen muszáj volt belekomponálni. Fehér akril festékkel színeztem, a nagyobbikra pecsételtem a kisebbikre rajzoltam. 
Nálam mindig eljön az a pillanat, amikor az egész nagyjából összeáll, mindent rápakoltam-festettem-ragasztottam amit akartam, de úgy érzem hiányzik a spiritusz. Ilyenkor vagy félrerakom az oldalt, vagy, és így tettem most is, olyan dolgokat kezdek keresgélni amiről eredetileg azt képzeltem, még véletlenül sem illene az eredeti elképzeléshez: gyurmadííííííííszeeeeeek!
 
partyarc1
partyarc6
partyarc5
partyarc2
aláiras1

 

 

 

 

1 hozzászólás

  1. Imádooooom!

Hozzászólás most!