Roller Girls

szerző: Hámos Bea

Két változat egy témára

Adva van egy szuper, élményekkel teli nap, amelyet két barátnő és csemetéik együtt töltenek el. Történetesen a két barátnő imád scrapbookozni  – sőt! Imád EGYÜTT scrapbookozni! Ráadásul remek hozzávalókra bukkannak! Mit lehetne tenni? Ketten kétféleképpen megalkotják a saját scrapbook oldalukat ugyanarról a napról!

Az alapkoncepció: mindenki a saját gyerekének fotójából és egy közös fotóból alkot, valamint mindenki fehér alapkartonra, a My Girl készlet papírjaival és a NCsD „Fellegekben” chipboard készletével dolgozik. Ezen felül bármilyen kiegészítő vagy elképzelés megengedett.

Betsie a fotók mennyiségéből és méretéből kiindulva csak három 6×6-os papírt választott, az oldalt némi sárga festékkel és a csipik akvarell ceruzával történő festésével dobta fel. No és persze feliratnak a mosolyírásból választott egy ideillőt. Még néhány extra matrica – és kész is az oldal.

022

024

025

026

Krisztina merészen a maradék papírcsíkok felhasználása mellett döntött – amelyeket szeretne levarrni is, de sajnos a varrógép épp nem ér rá (na jó, Betsie lusta volt elővennide így is csodás a végeredmény. Az oldalt a nagy és merész címfelirat teszi különlegessé. A fotókon kiemelte saját gyermekét a „tömegből” egy gyurmadísz keret segítségével. Ami még meghittebbé teszi az oldalt, az a röptében elkapott „hétköznapi” fotó felhasználása, amely visszaadja a nap laza hangulatát.

028

029

030

031

032

Mindenkinek ajánlani tudjuk, hogy üljön össze a barátnőjével és a szokásos pletykák és kávézás mellett alkossanak is közösen!

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!