Scrappeljünk képkeretet!

szerző: Királyfalvi Bea

Ti scrappeltetek már képkeretet? Hát én sem! De a minap vettem egyet a Kikben, nagyon le volt árazva, nem is értem, miért nem vettem egyből kettőt. 🙂 Az Öcsémről és a barátnőjéről hívattam elő egy fotót és annyira jól mutattak, hogy gondoltam rakok köré egy kis díszítést.

A keret papír részére stencileztem és aranyfóliáztam, de a díszítés mind az üvegre került. A csipiket lekentem fehér akril festékkel és arany waxal körbe dörzsöltem őket. Egy jó ideig pakolásztam a kiegészítőket, mert nehezen találtam el, hogy pont elég legyen, ne sok, ne kevés. A kis üvegcsét már hónapokkal ezelőtt rendeltem, és eszembe jutott, hogy jól mutatna egy kis arany csillámmal.

01 02 03

04 05

A csipiket lekentem fehér akril festékkel és arany waxal körbe dörzsöltem őket. Egy jó ideig pakolásztam a kiegészítőket, mert nehezen találtam el, hogy pont elég legyen, ne sok, ne kevés. A kis üvegcsét már hónapokkal ezelőtt rendeltem, és eszembe jutott, hogy jól mutatna egy kis arany csillámmal.

06 07 09 10

A legnehezebb része akkor jött a dolognak, amikor ehhez a cikkhez elkezdtem befotózni a képet. Lehetetlen volt tükröződésmentes képeket készíteni. Ha valakinek van tippje erre, akkor hallgatom, mert én nagyon megszenvedtem vele. Digitálisan próbáltam javítani, ahol lehetett.

A képet az Öcsém barátnője kapta. Annyira tiszta és őszinte volt az öröme, hogy egész meghatódtam tőle…az ilyen pillanatokért (is) imádom én ezt a hobbit!!!


 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!