Te engemet, én tégedet

szerző: Ranga Sophie

Úgy látszik, nem csak nekem tetszik az ”utolsó pillanatos” esküvői gyűrűs album . Egy nagyon kedves barátnőm megkért, hogy készítsek neki is egyet, amit nászajándékba adhat. Ennek az albumnak az az érdekessége, hogy van benne egy boríték az ifjú párnak szánt pénzhez, ezen kívül a nagy napon készült polaroid fotókkal kerül átadásra!

Picit változtattam a prototípuson, de jellegében azért hasonló maradt. A méret ezúttal 15×15 cm-es lett, ami a díszítés szempontjából könnyebbnek bizonyult. Ami még új volt az előzőhöz képest, hogy beletettem egy kisebb tag-es oldalt az ajándékozók üzenetének. Az egész két lappal több lett, mint az előző, de a fél shaker boxot azért ebből sem hagyhattam ki. Ennek az elkészítését a következő posztomban be is mutatom!

Alapnak tört fehér színű kartont használatam, amit pecsételéssel, varrással és a Ceate Paper Hello Love, valamint a My Mind’s Eye on trend2 készlet papírjaival díszítettem. A chipboardokat néhol füst fóliával borítottam, ezzel még ünnepélyesebbé téve az albumot. A borítón a virágot egy kis darab megmaradt rózsás backgroundból vágtam ki. A népdalból kiragadott részletet és a végén az amerikai borítékot Silhouettel vágtam. A fotók helyére előre beragasztottam a kétoldalú ragasztót, hogy egyértelmű legyen, hova kerülnek a képek. Az albumgyűrű miatt minden oldalt szegeccsel tettem strapabíróbbá. Az albumgyűrűre hímzőcérnából készítettem egy bojtot, és mindenféle szalagokat, csipkét, tüll csíkot kötöttem rá, ami szerintem nagyon feldobta a végeredményt.

sophie

1IMG_0244.1 sophie1 6esk.alb.m.3 2IMG_0248.1 4esk.alb.m.1 7IMG_0278.1 5esk.alb.m.2

Tudom, hogy az ifjú házasok a pénznek örülnek a legjobban, de én szeretek valami maradandóval is készülni… és, ha nincs polaroid gépetek, akkor is klassz ajándék egy ilyen!

Felhasznált anyagok: 

Love feliratos keret: http://www.noicsizma.hu/termek/szeretlek-mert-chipboard-csomag-364

Cirádás szív és szívecskés kör: http://www.noicsizma.hu/termek/tiszta-szivbol-kicsi-242

Rózsák: http://www.noicsizma.hu/termek/rozsas-background-458

Szöveges chipboard 1: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-cimek-3-4-mini-825

Szöveges chipboard 2: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-cimek-15-19-mini-830

Levélkoszorú: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-keretek-es-koszoruk-739

Ágacska: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-hajtasok-737

Hajtások: http://www.noicsizma.hu/termek/hajtasok-kicsi-742

Pillangók: http://www.noicsizma.hu/termek/pillangok-990ft-140

 

 

 

 

 

 

0 hozzászólás

  1. […] De milyen albumot! Mosható, varrható, festhető kraft papírt domborított, a belsejébe leporelló szerűen behajtogatott egy sima kartont. Az oldalakat csodaszép papírokkal, esküvős címkékkel, szalaggal és egyéb kiegészítőkkel díszítette. Mikor készen volt az album, elcsomagolta a helyszínen szükséges kellékeket, mert az ifjú párról készült fotókat azonnal bele akarta ragasztani. Az ötlet nem újkeletű, máskor is készített már ilyet… […]

Hozzászólás most!