Tedd meg!

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Ali Edwards One Little Word mozgalma biztos sokak számára ismerős (bővebben erről ITT ). Én most már negyedik éve választok minden évre egy szót magamnak, és harmadik alkalommal készítek hozzá egy oldalt, hogy egész évben emlékeztessen arra, amire figyelni szeretnék. A szavaknak tényleg hatalmuk van.

Az idei választott szavam a „Do it!/Tedd meg!”, ami szorosan kapcsolódik az előző évi szavamhoz: „Balance/Egyensúly”. A tavalyi évben sok volt a változás az életemben: félállásból újra teljes állásban kezdtem dolgozni, a férjem megszerezte a 2. diplomáját, a kislányom elkezdte az óvodát, vendégalkotó lettem a NőiCsizma Designnál – hogy csak a legfontosabbakat említsem. A fókusz a különböző szerepek közötti egyensúlyon volt, és a személyes életemet, egészségemet érintő egyensúlyteremtés csak gondolat maradt. Ezért választottam a „Tedd meg!” szót. És még sok minden miatt, ami tavaly elmaradt.

A kapcsolódás a tavalyi év szavával az alkotásban is megjelenik. A tavalyi vászon egy része szintén fekete-fehér csíkos volt (megtekinthető ITT), a csíkozással azt szerettem volna sugallni, hogy nincs kibúvó, nincs halogatás: itt és most tedd meg!

02

A chipboardot lefestettem arany Ecoline-val, a keret mögé fénykép helyett pauszt tettem. A keretet virágokkal és rojttal díszítettem. Az akril feliratot részben a keretre ragasztottam (Media Glue-val), részben pedig 3D kockákkal közvetlenül a vászonra. Az amúgy is kicsi kockákat harmadára vágtam, és a fekete részeken tűfilccel be is festettem utólag, mert zavart – így viszont már alig látszik.

03 09 07 06 05 04 01

Ti melyik szót választottátok/választjátok magatoknak 2017-re? A webáruházban sokféle akril és sima szóchipboard közül választhattok.

Felhasznált termékek:

Tedd meg akrilcsip http://www.noicsizma.hu/termek/tedd-meg-akrilcsip-1045

Nagy damask minták chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/nagy-damask-mintak-949

Hortenzia papírvirágok http://www.noicsizma.hu/termek/hortenzia-papirviragok-476

Magnólia papírvirágok http://www.noicsizma.hu/termek/magnolia-papirviragok-477

Nefelejcs papírvirág http://www.noicsizma.hu/termek/nefelejcs-papirvirag-546

 

0 hozzászólás

  1. […] egyre elterjedtebb itthon is. Piroska is írt róla nemrég, itt a blogon., nézzétek meg mi az ő […]

Hozzászólás most!