Töltsd meg ragyogással, karácsonyi album

Szerző: Suhai Hajnal


 

Ezt az albumot Édesanyámnak készitettem Karácsonyra. A "Töltsd meg ragyogással" alkotó csomagban levö kékes papirokat  és pauszt  használtam fel, kiegészitve egy kék szinü papirral, amely megmaradt az "Ajtók" alkotó csomagból és még két darab a szineiben passzoló papirból, az egyik a "Kattints!"  a másik a  "A divat én vagyok!" alkotó csomagokban voltak.


 

 Nagyon tetszett mindegyik papir, igy nem vágtam el, megmaradtak 8"x8" -nek.


 

Tehát egy 8"x8" album , amely nagyon egyszerü, nincs benne csiki-csuki , kihajtható rész, sem rejtett zseb, sem semmi nagy technikai bravúr, csak kék meg bordó, sok arany  és a szeretet amivel készitettem. Picit varrtam, ragasztottam, néhol "aranyoztam", festékkel, 3D ragasztóval, aranyfóliával. Használtam még a karácsonyi chipboard albumlapokat, amelyek egyik oldalára a gyönyörü  aranyfóliás karácsonyi kártyák kerültek, a másik oldalára pedig az alkotó csomagban levö  és általam "bearanyozott" chipboard keretekbe a komment irható. 


 

 Emlékeztek még Mónika (Fiáth Mónika ) tavalyi gyönyörü képkeretére, amely inspi volt itt a blogon?  Én igen, ha Ti  nem, akkor itt találjátok:Képkeret


 

 Na, ott egy bizonyos cég képkeretét használta és a képkeret tartozéka egy papirkeret is, amelyböl ki kellet vágni egy nagyobb darabot. Én ezt a kivágott darabot használtam itt az album boritójának.


 

 Talán ennyi az albumról, készitettem egy átlapozós videót, amelyet alább megnézhettek. Ha tetszik a formátuma az albumnak és egy egyszerü, hamar elkészithetö ajándékban gondolkodtok Karácsonyra, készitsétek el Ti is és töltsétek meg arannyal, csillámmal, ragyogással, mert sok -sok szeretettel már a készités során megtöltitek.


 

 

 

Felhasznált termékek:

 
 

 

 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!