Újabb negyvenes album

szerző: Ranga Sophie

Többször áradoztam nektek a gyerekkori barátságról, ami egy marék kislány között szövődött még valamikor a múlt században… Ezek a lányok, ahogy az általában lenni szokott ugye, nőkké cseperedtek, majd asszonyokká, anyákká váltak, és most sorban lépik át a negyedik X-et.

Néhány hónapja megmutattam az egyik barátnőnk, Enikő születésnapjára készített albumom itt, és fenyegetőztem, hogy mostantól bizonyos időközönként számíthattok tőlem ilyenre csínytevésekre! A hétvégén szintén ebből az apropóból szervezett meglepetés bulin voltam, amire most is nagyon készültem.

Azt hiszem, a mi kis társaságunk igazán nem panaszkodhat, mert az elmúlt lassan 30 év nem szűkölködött az eseményekben! Rengeteg fellépés, utazás, szülinapi, vagy ”csak úgy” bulik, aztán sorban az esküvők, a barátnős találkák gyerekestől, vagy gyerekek nélkül… Az ezekről készült fotók jelentős részét az előző album kapcsán már összegyűjtöttem. Az események, a képek nagyjából azonosak, az albumokat viszont mindenkinek másmilyenre tervezem.

A mostani egy csavaros megoldással összefogott, de az előzőhöz hasonló méretű album lett. Sörkartont borítottam scrapbook papírral, ebből készült az elő és a hátlap. A borítót csipke mintás stencillel gessoztam és virágokkal, leveles chipboardokkal díszítettem. A képek időrendben követik egymást, kivéve az elsőt és utolsót, amik a most januári barátnős fotózáson készültek, és amikhez egy Márquez idézetet választottam. Az album díszítését úgy találtam ki, hogy írógéppapírra feliratos bélyegzővel nyomdáztam, és ez a papírcsík, na meg az NCSD virágos, ágas chipboardok kísérik végig az oldalakat. Az egyik fotó alá egy pauszból készített shaker boxot is tettem. A pausz papírok közé a flitteren kívül -tekintettel Ági barátnőnk hivatására- bekerült pár mini bicikli, na meg persze a mottónkra utalva néhány mini napocska, hogy sose felejtsük el, ”a nap süssön ránk!”

PÁ.1 PÁ.2 PÁ.3 PÁ.4 PÁ.5 PÁ.6 PÁ.7 PÁ.8 PÁ.9 PÁ.10 PÁ.11

 

Felhasznált anyagok:

Ágak: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-agacskak-mini-1088

Hajtások: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-hajtasok-737

http://www.noicsizma.hu/termek/hajtasok-kicsi-742

Virágok: http://www.noicsizma.hu/termek/cseresznye-viragok-1090

Cseresznye ágak: http://www.noicsizma.hu/termek/cseresznye-agak-1092

Mini járművel: http://www.noicsizma.hu/termek/mini-jarmuvek-1082

Mini napocska: http://www.noicsizma.hu/termek/mini-idojaras-1083

Marticák: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

http://www.noicsizma.hu/termek/az-elet-sava-borsa-a-5-os-matricaiv-1095

Tag tartó: http://www.noicsizma.hu/termek/varrhato-tagtartok-1125

 

 

0 hozzászólás

  1. […] mikor a barátnőm negyvenes albumát készítettem, párhuzamosan egy másik albumon is dolgoztam. Történetesen szintén […]

  2. […] már leírtam itt http://blog.noicsizma.hu/egyeb/negyvenes-album/ és itt  http://blog.noicsizma.hu/egyeb/ujabb-negyvenes-album/ . A mostanit annyival egészítem ki, hogy Mónit már óvodás […]

Hozzászólás most!