Úton a táborba

szerző/written by: Tóth Mona

Emlékszem mennyire izgatott voltam! Annyira vártam hogy megismerjem a scraptársaimat. Az pedig, hogy egy teljes hétvégén semmi más, csak scrapbookozás csak hab a tortán. Sajnos a mostani táborba nem jutok el, ezért nosztalgiáztam egy kicsit. 🙂
Előkerestem az összes táboros kincsemet (alig vártam, hogy alkossak belőlük!) A választásom Tamcsi "Fényképezz!" csomagjára esett, de a Sophie alkotócsomagból megmaradt pöttyös selyempapíromat is felhasználtam.

I still remember how excited I was! I have waited so much to meet my scrap fellows. And scrapbooking for a whole weekend, that’s just fantastic. Unfortunately I can’t go to the next camp so I was a little nostalgic. 🙂
I searched all my camp treasures (sooo excited to craft from them!). I chose Tamcsi’s „Fényképezz!“ kit, but I also used the silk paper which was left from Sophie’s kit.

Az oldal alapja egy 12×12"-es fehér alapkarton. Az említett alkotócsomagból az összes fekete-fehér a5-ös papírt felvágtam 2×2" inch-re. Elővettem egy 11×11" inches fehér alapkartont is és a kis papírkáimat mozaikszerűen ráragasztottam. Ez után már csak egy kis varrás következett és készen is volt az alapom.
A csomagban szuper díszítőelemek vannak, sokat felhasználtam belőlük és egy szép virágos papírból is készítettem néhány díszítőelemet amelyet a fotó körül használtam fel.

The base of the layout is a 12×12“ white cardstock. I used all the B&W A5 papers from the mentioned kit and cut them to 2×2“. I also used a 11×11“ white cardstock and I glued my little papers onto it like a mosaic. After that only a little sewing was needed and my base was finished.
There are super embellishments in the kit, used many of them and I also made some from a nice floral paper which I have used around the photo.

Ezzel az oldallal kívánok az idei táborozóknak kellemes kikapcsolódást és fantasztikus alkotást! 🙂

I wish a pleasant relaxation and lots of fun with this layout to the campers! 🙂

_MGL1681

_MGL1684

_MGL1686

_MGL1688

_MGL1689

_MGL1690

Felhasznált anyagok / Supplies:

Fényképezz! Alkotócsomag

Körcímkék a fotókhoz

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!