Varázslatos december

szerző: Mayer Veronika

Engem biztos nem fogtok utálni 🙂 , mert én nem az idei, hanem a tavalyi decemberi naplómat hoztam nektek megmutatni, hátha valakit még ösztönzök arra, hogy fejezze be, mert még nincs későn. Igazából én már meg sem lepődtem, hogy így alakult a DD-m sorsa, hiszen, tavaly is csak így sikerült befejeznem a 2015-ös albumot. Hogy egy kicsit hangulatba kerüljek, nem csak az idei már megjelent karácsonyi ötleteket, inspirációkat nézegettem a blogon, hanem fellapoztam, az előző évek albumait is.

Én nagy szerelmese vagyok a tavalyi termékeknek, minden egyes darabjának. Imádom az arany mintás papírokat, nagyon elegánsak és abszolút illenek az ünnep hangulatához. Ezek adják a DD – m alapját. Már a legelején a tervezésnél elhatároztam, hogy egy nap egy fotóját fogom feldolgozni, minimál kivitelezésben, fekete-fehér-arany színvilágban. Idén –azaz tavaly – nem felejtettem el, hogy nagyon tetszenek a fekete fehér fotók az albumokban, így egy részüket fekete-fehérben hívattam elő.

Nekem fontosak a leírt történetek az albumjaimban, ezért viszonylag hosszas kommentárokat írok. Mivel sikerült az írógépben szalagot cserélnem, így mindent azzal írtam. Sok szöveg, kevés díszítés.

Az albumot, ami valójában egy rózsaszín sima A5 – ös mappa volt, bevontam fehér bőrrel. Mivel a belsejében igyekeztem minimál stílusban dolgozni, az borítót sem gondoltam túl. Egy felirat és egy dátum került rá.

IMG_9642

IMG_9641

IMG_9643

IMG_9645

IMG_9647

IMG_9648  IMG_9654

IMG_9660

IMG_9662

IMG_9663

IMG_9665

IMG_9667

IMG_9668

Naaa, kedvet kaptatok a december daily-hez, vagy annak a befejezéséhez?

 

Felhasznált anyagok:

Autó csomagokkal a tetején

Karácsonyi insta kártyák

Karácsonyi gombok

Számok december napjaihoz

Norvágmintás background

Betlehem

Bohókás karácsony

Csodálatos december chipboard címek

Hello 2017

Karácsonyi ágak, indák

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!