Varázslatos képeslapok

szerző: Turóczi Réka

Ez az első alkalom, hogy vendégalkotóként lehetek itt és az izgatottság hatalmas bennem. Köszönöm Editnek, hogy gondolt rám és köszönöm Nektek, hogy az NCsD ScrapRoom Facebook csoportban mindig szeretettel fogadtátok az alkotásaimat, amiért hálás vagyok.

Edit a csodás új karácsonyi készletből küldött nekem egy csomagot és elsőként egy karácsonyi képeslapot készítettem. Mikor megláttam a virágmintás papírt és a mintás pauszt, tudtam, hogy a motívumokat ki fogom vágni és díszítőelemekként használom majd őket. Kicsit megnehezítette a dolgom a sötét háttér a virág mintás papíron, de szerencsére nem nagyon van olyan dolog, amit a kisollómmal ki ne tudnék vágni.

A képeslap alapjához egy fehér kartont választottam, amelyre pár csepp kék színű vízfestéket fröcsköltem. Száradás után kezdődött a kedvenc részem, a díszítést. A virágok mellett az egyik glitteres kivágatot is szétvágtam és felhasználtam a képeslaphoz. Mielőtt véglegesen ráragasztottam a díszeket, a lapnak körbevarrtam a széleit varrógépemmel. Hamar megtaláltam a tökéletes feliratokat a karácsonyi matricaíven, amelyek a lap alsó részére kerültek. Szeretek különböző anyagokat használni, főleg, ha azok már önmagukban is szépek, de együtt még szebbé válnak és különlegesek lesznek.

Miután kész lett a képeslap, a boríték díszítése maradt hátra. A kék színű borítékról Nagymamám jutott az eszembe, mert ő imádja a kéket. Készítettem egy rozettát a rózsaszín fehér csíkos papírból és az egyik feliratos fa szelet chipboardot ragasztottam rá a rózsaszín virágokkal együtt. A toll véletlenül került a borítékra. Nyúltam a fehér szőrméért, hogy majd ezen fényképezem le a képeslapot és akkor kihullottak belőle a fehér tollak. Annyira szépek voltak! Felvettem az egyiket és gondolkozás nélkül a rozetta alá tettem, ami végül ott is maradt.

1

3

4

5

Imádom a végeredményt és már alig várom, hogy elküldjem Nagymamámnak. J

Felhasznált anyagok:

A csodák ideje – prémium alkotócsomag

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!