Variáció pénzátadó borítékra

szerző: Kocur Márta

 

A minap egy kérésnek tettem eleget, mégpedig, hogy készítsek esküvőre pénzátadó borítékot. Azt hiszem, ez az a projekt, ami viszonylag hamar elkészül, egyszerű és mégis jó benne gyönyörködni 🙂

A pezsgő szín fog dominálni az esküvői dekorban, ezért én is ehhez a színhez nyúltam, bár a fotó sajnos nem adja teljesen vissza.

A boríték egy alapkartonból áll, amelyet három különböző részre bígeltem, majd azt behajtogattam. A pénz helyének számtalan variációja lehet, én most a középső részre képzeltem el, amelyet pauszból az alapkartonhoz varrtam. Innen tuti nem esik majd ki az ajándék, gondoltam magamban.  Az alsó részére fehér papírt ragasztottam, amelyre majd mehet a jókívánság, személyes üzenet (mégiscsak tudja az ifjú pár, hogy kitől is kapta az ezreseket 😉 ). A borítékot egy hosszú papírcsíkkal lehet lezárni, amelyet bordűrlyukasztóztam, hogy elegánsabb legyen. Ez könnyen lehúzható róla, így ezt a részét díszítettem. A nagy rózsa csipi alá pauszpapírt ragasztottam, hogy legyen tartása a csipinek, majd erre ment néhány virág, félgyöngy, és természetesen az átlátszó matricából is került rá, mert ez olyan kis plusz, amivel nagyon jól fel lehet dobni szinte bármit, ezzel személyessé téve az ajándékot.

dsc_3808 dsc_3810 dsc_3816 dsc_3817 dsc_3821 dsc_3826 dsc_3828 dsc_3830

Felhasznált termékek:

Nagy virágcsokor: http://www.noicsizma.hu/termek/nagy-viragcsokor-244

Hortenzia papírvirágok: http://www.noicsizma.hu/termek/hortenzia-papirviragok-476

Mesés az élet matricaív: http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Aranyfóliás szócímkék: http://www.noicsizma.hu/termek/aranyfolias-szocimkek-610

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!