Vászon mini album

szerző: Garabics Niki

Gondolkodtam, hogy a karácsonyi chipikkel mit kellene kezdeni. Minden gondolatomnak az lett a vége, hogy semmit, úgy szépek, ahogy vannak, nyers színűen. Dolgozhattam volna kraft kartonnal, de végül beugrott, hogy pár hónapja az IKEA-ban vásároltam jó kis bézs színű posztót. Miért ne lehetne anyaggal bevonni a kemény kartonlapokat?

Gyorsan bele is fogtam. 15 x 15 centiméteres karton lapokat vágtam. A posztót természetesen nagyobbra hagytam és abból nem négyzeteket, hanem téglalapokat szabtam, hiszen az album vázára is kellett gondolnom. Az összefűzéshez tehát még egy vékony karton csíkot ragasztottam az anyagok közé.

Ezzel még nem volt vége. A karácsonyi papírkollekcióból (Teresa Collins) is 15 x 15 centiméteres négyzeteket vágtam és ezeket ragasztottam rá a vászon oldalakra, amelyeket felragasztás előtt öregbítettem egy kicsit.  Néhol elválasztónak, vagy csak díszítésként pausz papírt használtam, amit hol bélyegző és arany domborító por, hol saját kézírással és arany tintával varázsoltam egyedivé. (A pöttyös  vellumot nem én készítettem )

Az album utolsó oldalán a chipi alá becsúsztattam egy formára vágott fotót, ami „Az első közös négyes Karácsonyon” készült még 2012-ben, hogy jobban kirajzolódjék nektek a hógömb forma . Látjátok? 

Ahogy a részletfotókon is láthatjátok a NCsD chipijeiből minden oldalra került, már-már rá kellett szólnom magamra, hogy: „Elég, mert túl sok lesz!”

Az albumról annyi kép készült, hogy egyszerűbb, ha megnézitek ezt a kis videót róla: itt.

tmp

IMG_7163

Felhasznált termékek:

chipboardok

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!