Vászonkép ajándékba

szerző: Királyfalvi Bea (Beus)

A barátnőm születésnapjára valami különleges scrap ajándékot akartam készíteni. Találtam a szekrényben néhány háromszög alakú  vásznat, gondoltam megpróbálkozom egy vászonképpel. Sosem készítettem semmit vászonra, de a legnagyobb problémát nem is az anyag, sokkal inkább a formája okozta.  Sok- sok estén keresztül tologattam a fecniket, konzultáltam scrapbarátnőkkel ( ezúton is köszönöm a segítséget Adriennek és Roninak, mert rengeteg ötletet adtak) mire a végleges kép kialakult. Nagyon fura volt a „levegőbe” scrappelni a vászonkép szélén, egy igazi kihívás volt.

10

Az alapot ecoline-al festettem meg, majd bélyegzőket használtam hogy mozgalmasabbá varázsoljam a hátteret.

01

A fecnik szélét,  valamint a lyukasztott csillagokat körberajzoltam. Saját  illetve NCSD címkékkel díszítettem a képet. Az alsó sarokba képeztem egy cérna halmazt, amit tűzőgéppel rögzítettem és folyékony ragasztóval  ragasztottam a filmcsíkos chipbordra.

02 03

Az összhatás megkívánt valami fekete kiegészítőt . Próbálkoztam gombbal, címkével, végül emellett a billentyűzet gomb mellett döntöttem, ami különleges és vagány kiegészítője lett az oldalnak . Az F5 felirat nem illett a képbe, ezért azt eltakartam egy címkével.

07 06

Eredetileg nem akartam a címfeliratot beszínezni, de a lányok rábeszéltek, és milyen jó hogy hallgattam rájuk. Piros tintát használtam a színezéshez.

04

A barátnőm nagyon örülöt az ajándéknak, engem pedig boldoggá tett, hogy elkészíthettem neki

1 hozzászólás

  1. e

    Nagyon ötletes! 🙂

Hozzászólás most!