Vászonképek ajándékba

szerző: Mayer Veronika

Nem olyan rég született meg húgom kisfia. Legkedvesebb fotósunknál jártak ők is a 7 napos Normannal. A gyönyörű képek nagyon inspirálóak voltak. El is döntöttem, hogy keresztelőre vászonképeket (is) kapnak ajándékba, amiket a pelenkázó fölé szánok.

Vászonkép sorozatban gondolkoztam. Kiválasztottam három fotót, 10×10 méretre vágtam őket, és kezdődhetett az alkotás. Az vászonképeket gelatossal festettem kékre, a középsőre felkentem a gessot a gyönyörű virágos stencillel. A két szélső képen pedig a stencilt használva visszaszedtem a színt. Az alapra még fekete mist-tel fröcsköltem és arany media inkkel csepegtettem.  A középsőn a fehér gessora arany akrilfestéket kentem és úgyszintén fekete mist-tel fröcsköltem. Ezzel tulajdonképp kész is volt az alap .

A díszítésnél a két szélső képen igyekeztem ugyanazt az elrendezést és kb ugyanazokat a díszítőelemeket használni. Mivel egymás mellé kerülnek a képek, ezért nem zavart, hogy a bal oldali nem lett igazán pasis. A középsőt pedig kicsit a kép alatt és a két oldalán díszítettem.

A keresztelő reggelén felszögeltem a képeket a pelenkázó fölé. Edit volt olyan kedves, hogy vágott nekem egy Norman feliratot a képek alá, ami Bea szerkesztésének köszönhetően tökéletesen olyan lett, mint amilyet elterveztem. Nem sikerült túl jó fotót készítenem a nagy kapkodásban, de azért megmutatom.

IMG_7677 IMG_7679 IMG_7680 IMG_7686 IMG_7690 IMG_7691 IMG_7694 IMG_8306

A húgom természetesen nagyon örült a képeknek, annyira, hogy meg is „rendelte” már a következőket is J

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!