Vili vacsi / Dinner on the tram

szerző / Made by: Garabics Niki

Anyukám nekem azt tanította, hogy a tömegközlekedési eszközökön enni illetlenség a többi utassal szemben. Hát lehet, hogy kikapok, de megszegtem ezt a szabályt. Vagyis nem, belevittek az elkövetésbe 🙂

My mother taught me that it is impropriety to the other passengers to eat on the public vehicles. Maybe I get it in the neck, but I have broken this rule. Or no, I have been led on the perpetration 🙂

Viccet félretéve, a párom meglepetése volt, hogy befizet erre az unikális tapasztalásra. Brüsszelben „Tram Experience” néven egy – hogy a témánál maradjak – kibelezett, ámde tökéletes étteremmé alakított villamos jár körbe-körbe az utasokkal, khm, vagyis az étkezni vágyókkal. A „villamoson” készítik az ételt. Az igaz, hogy csak két menüsor van, de ez kit érdekel, amikor az élmény fenomenális. Az ízek és a kivitelezés pedig vetekszik a legmenőbb éttermekével.

Joke aside, my husband surprised me this unique experience. There is a – to stay at the topic – gutted tram in Brussels, which is made over to a perfect restaurant and goes round and round with the passengers, oops, with the people who want to eat. The food is made on the „tram”. There are only two menus you can choose from, but who cares, the experience is phenomenal. The taste and the design matches the coolest restaurants.

Albumot érdemelt ez is. Parafa borítás (kicsit a borosüveg dugójára asszociálva), fekete-fehér és színes képek. Ami még érdekesség, hogy ugyanazokat a fotókat használtam egyszer színesben, egyszer pedig fekete-fehérben, különböző méretekben.

I had to make an album about this occasion too. Cork cover (associating to the cork of the wine bottle), black and white and colour photos. What point of interest is that I used the same photos once colour, once b&w, in different sizes.

Az NCsD kereteket és címkéket pedig imádtam használni hozzá. Kukkants bele!

And I loved using the NCsD frames and labels. Have a look!

02-IMG_6179-1

03-IMG_6180-1

04-IMG_6181-1

05-IMG_6182-1

06-IMG_6183-1

07-IMG_6184-1

08-IMG_6185-1

09-IMG_6186-1

10-IMG_6188-1

11-IMG_6189-1

12-IMG_6191-1

13-IMG_6192-1

14-IMG_6193-1

Felhasznált anyagok:

Geometrikus címek

Geometrikus téglalapok

Mesés az élet! matricaív

Mi így szórakozunk matricaív

Színes szócímkék

Geometrikus szívek

Ahogy tetszik címkecsomag

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!