12 hónap képei

szerző: Hulman Edit

Tudom, tudom már mindenki a DD-re tud csak gondolni, de szeretném megmutatni nektek az egyik legkedvesebb, egész éven át tartó projektemet! 

Amikor a NőiCsizma Design létrehozta a projekt life-os facebook csoportját,  Roni kitalált egy szuper fotó kihívást, amely az egész évet felöleli. A lényege, hogy minden hónapban készítesz egy fotót ugyanott, ugyanarról! Na már most, ha adott az embernek két gyönyörű lánykája, egyértelmű, hogy Róluk készíti a havi fotót! 😀 Ezt a kihívást én már tavaly is nagyon szorgosan csináltam (persze idén is! 😀 ), de a fotók csak úgy belekerültek a PL-be.

Azután volt tavasszal egy nagyon szuper szedresi scrap-tábor, ahol Tamcsi egy fantasztikus, saját készítésű insta album ws-t tartott! Hát én rögtön tudtam, hogy ez kell az én havi fotóimnak! Elkészült az albumka és azóta is nagyon szívesen forgatjuk, úgyhogy nem is volt kérdés számomra, hogy idén is insta albumba fogom, a havonta elkészült fotóimat tenni.

Az album elkészítése végtelenül egyszerű, söralátét karton, hullámkarton, pár scrapbook papír és albumkarika kell hozzá (a táborban szalaggal rögzítettük a tasakokat).  Akár DDnek is jó lehet!  😉

A hosszú-hosszú bevezető után mutatok pár képet.

0a2

0b 0c 2 3 4 5 6 7 10 12 13

Felhasznált anyagok:

http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-betukeszlet-graffiti-264

http://www.noicsizma.hu/termek/pici-szivem-733

http://www.noicsizma.hu/termek/minimal-insta-chipboard-803

http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-szivek-730

http://www.noicsizma.hu/termek/mini-oszi-falevelek-909

http://www.noicsizma.hu/termek/betukeszlet-matrica-744

http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

http://www.noicsizma.hu/termek/fenykepezz-sokat-atlatszo-matrica-799

http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!