A mólón

szerző: Győri Erika

Katával csak két éve ismerjük egymást. Pár hónaposak voltak a gyerekeink, amikor egymásra csodálkoztunk séta közben, hogy mi ismerjük egymást a kismama tornáról. Onnantól egyre gyakrabban tologattuk együtt a babakocsit.

A gyerekek között csak 15 nap van, így minden egyszerre volt aktuális. Ó, mennyit lamentáltunk azon, hogy mikor és milyen formában adjunk először almát nekik! És megbeszéltük örömeinket, aggodalmainkat, sztoriztunk korábbi élményeinkről, és nagyokat nevettünk.

Ahogy fejlődtek a srácok, a séták is átalakultak, egyre több időt töltöttünk játszótereken is. Nyári reggeleken pedig kiballagtunk a Kopaszi-gátra, ahol a kölykök vígan vacakoltak a kavicsokkal. És kimentünk este is. A gyerekek helyváltoztatási igénye eltérő, pontosabban a két véglet, nekem általában kevesebbet kell szaladgálnom. De kacsákat nézni és etetni, közös program négyesben. Ez a kép is egy ilyen estén készült, Katák épp sétálnak le a mólón.

Nekik készült ajándékba ez a 15 cm-s vászon.

Vaszon_GyoriE_1

Stencillel vittem fel fehér gesso-t. A fa mintás papír NőiCsizmás csomagolóanyag, amit rendszerint elteszek későbbi felhasználásra. Egy ilyennel, virágmintás papírral és pauszra nyomott cimkével rétegeztem a kép alá.

Kevés chipboard, leveles kivágaton ülő papírvirágok, kis tüll, fonal és enamel került még díszítésként. Az üvegcsébe flittereket és tüll tettem.

Vaszon_GyoriE_2

Vaszon_GyoriE_3

Vaszon_GyoriE_4

Vaszon_GyoriE_5

…és persze a díszcsomagolást is a vászonképhez igazítottam…

Vaszon_GyoriE_6

Felhasznált termékek:

Stencil: http://www.noicsizma.hu/termek/indian-mintas-stencil-a5-776

Szöveges chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/mosolyiras-163

Indás chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/indak-525#prettyPhoto

Nefelejcs virág http://www.noicsizma.hu/termek/nefelejcs-papirvirag-546

Magnólia virág http://www.noicsizma.hu/termek/magnolia-papirviragok-477

Szócimkék Project life-hoz http://www.noicsizma.hu/termek/szocimkek-project-life-hoz-359

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!