A Sizzix, NőiCsizma és a PL jóbarátok

szerző: Hulman Edit

Ma a Sizzix tulajdonosoknak szeretnék pár ötletet adni, hogy a segítségével  milyen egyszerűen lehet akár PL kártyát is készíteni, főleg ha mellé pár NCsD kiegészítő is. 😉

Mivel nem régóta vagyok Sizzix tulajdonos, ezért nem sok késem van (a dombormappákról most ne beszéljünk, mert azoknak nagy szerelmese vagyok!), leginkább feliratok és olyan formáim vannak, amik sokrétűen felhasználhatók, pl szívek, körök, csillagok, nyilak, virágok. A legjobban azt szeretem a Sizzix-ben, hogy nem csak papírt lehet vágni vele, hanem például parafát, dekorgumit vagy akár hullámkartont is!

IMG_9361

Lássuk először a feliratokat, papírból, dekorgumiból és hullámkartonból is nagyon jól mutat. És ugye milyen jól kiegészíti az átlátszó matrica a nagy feliratot? 

1 7

Legyen a következő, egy egyszerű csillag. Először is egy rózsaszín dekorgumit PL kártya méretűre vágtam, majd a közepéből kivágtam egy csillagot. Ezt a csillagot aztán a csíkos papíron használtam fel egy NCsD csipivel. 

2

Az egyik kedvencem a sizzix-ben, hogy nagyon egyszerűen lehet shaker box-ot készíteni. A flitterek mellett mini csillagokat is lehet bele tenni, nagyon mutatós lesz a végeredmény. 

3

Ezeknél a kártyáknál az egyik kedvenc dombormappámat használtam, annyira szép a minta, hogy alig kell díszíteni, Elég egy matrica, vagy csipi.

4

Bélyegző és vágókés kombinációjából is szuper dolgokat lehet csinálni.

6

És akkor a végére jöjjenek a betűk! A barna színűt hullámkartonból  vágtam, a fekete csillogós pedig dekorgumi.

5

Hogy tetszenek az eddigi ötletek? Hazsnáltátok esetleg valamelyiket? Ha igen, és szívesen megmutatnátok, a facebookos PL csoportunkban bármikor  megtehetitek! 🙂 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!