Kék cukiság

szerző: Turóczi Réka

Hoztam egy kis “kék cukiságot”, egy mini albumot. Igazából ez az album adta az ötletet az idei December Napjai albumomhoz. Ez is leporellóba van kötve és tényleg nem nagy, csupán 10×15 cm-es és néhány oldal van benn. „A csodák ideje készlet” papírjait használtam fel hozzá. Tetszik, hogy az albumot kibontva a polcra is lehet tenni és így lakásdekorként is lehet használni.

Az albumot a páromnak készítettem, aki nagy kék imádó a nagymamám mellett. Ők a nagy kék imádók a családban. Mamának egy girlandot készítettem. A maradék papírcsíkokból mikulàs virágokat vágtam ki, majd összeragasztottam őket és néhány chipboarddal együtt rákerültek a girlandra. Egyszerű lett és szerintem imádni fogja.

Mivel most jön a Mikulás így abból sem maradhat ki. Bevontam fehér papírral egy csokis dobozt és rátettem ezt a vicces chipboardot, ami „A bohókás készletből” van. Ez szerintem olyan jópofa, és vicces és mama vágja a vicceket, úgyhogy tuti tetszeni fog neki. Postán fogom elküldeni neki és már alig várom, hogy felhívjam és megkérdezzem: Mama, neked mit hozott a Mikulás?

2 3 4 5 6 7 8 9

 

Felhasznált anyagok:
 

A csodák ideje – prémium alkotócsomag

A tél varázsa alkotócsomag

Bohókás karácsony

#nincskarácsonykevinnélkül

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!