Album átalakítás

szerző: Fraupester

Sokszor az ember ha szimplán csak bevásárolni indul, akkor botlik a legnagyobb kincsekbe. Így voltam ezzel én is. Egyik nap rátaláltam erre a fából készült CD tartóra. Már akkor tudtam, hogy ez jó móka lesz, mert így semmiképpen sem hagyhatom. Nagyon tetszett, hogy fából készült, de mégis éreztem, hogy a feliratot festéssel szeretném majd eltűntetni.

001_IMG_1724

Volt már pár albumkészítési kísérletezésem és a további terveim között szerepel, hogy egyszer a fontosabb pillanatokról oldalakat is fogok készíteni. Tehát ez egy szuper tárolója lesz majd a jövőbeli munkáimnak. A borítót fehérre festettem, direkt úgy, hogy jól látszódjanak az ecsetvonások, majd matt arany spray-vel próbáltam finomítani a fa és a fehér festék találkozási pontjait. Pár csepp sötétbarna festéket is ejtettem egy- két helyre és a keretes chipboardok felhelyezését követően, fültisztító pálcikával néhány arany pöttyöt is elhelyeztem ide- oda.

002_IMG_2274 003_IMG_2276 004_IMG_2277 006_IMG_2282

Nem volt vele sok munka és a feliratot is sikerült eltüntetnem. A nagyja pedig még hátra van; megtölteni sok szépséges oldallal! 🙂

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!