Album nászajándékba

szerző: Királyfalvi Bea

Biztos ismeritek az érzést, amikor valami nagyon jót akartok csinálni, de valahogy semmi sem jön össze. Na, pont így indult ez az albumom is. Nagyon jót akartam, nagyon szépet, nagyon rágörcsöltem és nagyon nem jött össze. Ezúton is köszönöm Veronikának, hogy visszahozott a kreatív scrapperek világába, mert tényleg nagyon el voltam keseredve.

Az album alapkoncepciója, hogy 5 évente kell egy fotót készíteni a párnak a házassági évfordulójukon és azt az adott oldalra ragasztani. A fotós oldalakat fehéren hagytam, fröcsköltem pirossal és feketével és (magamhoz képest) minimálisan díszítettem. Az idézetes oldalakhoz papírkészletet használtam, és Veronika esküvős albumából inspirálódva, kereteket. Nagyon megtetszett ez a fajta felhasználása. Adriennek köszönöm a sok pecsétet és a lyukasztókat, mert amit a téma és a papírkészlet hangulata követel nem áll hozzám közel, ezért kiegészítőim sem voltak hozzá. Viszont, amit imádtam, a gépírós szócímke csomag. Még ehhez a témához is tökéletesen passzolt, és jól lehetett díszíteni vele a cérnahalmokat.

Íme a végeredmény. Remélem, sok- sok boldog képpel tölti majd meg az ifjú pár és kívánom, hogy minden oldalra kerüljön fotó:-)

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17

1 hozzászólás

  1. Itt is szeretném megköszönni Beámnak! Imádjuk (Beát és AZ albumot is)! Nappalinkban központi helyre került és ha csak elmegyek előtte, elmosolyodok az örömtől…igazi ajándék 🙂
    Az alkotás maga is öröm, de ilyet átadni/megkapni is az!
    "Minden jóból, jó sokat!" 😉

  2. […] nagy napra valami különlegessel szerettem volna készülni nekik. Tavaly előtt a barátnőm esküvőjére készítettem egy házassági &ea…, ezt gondoltam tovább. A régi albumban 5 évente ugrottak a képek, de […]

Hozzászólás most!