Amit a zöld ház rejt

szerző: Belső Olga

Ez az album úgy készült, mint a Luca széke, sőt, még annál is lassabban, de nem hajtott a tatár, ráértem egy egész évet szöszmötölni vele. Talán sokan emlékeztek még, a tavalyi scraptáborban volt ez Veka projektje: régi könyvből albumot. Én pedig tudtam, hogy egy olyat szeretnék, amiben megénekelem négyünk szép életét a zöld házban. Hát igen, ezért lett zöld a borító, pont, mint a házunk színe.

20150901_175323

Az a helyzet, hogy mi tényleg nagyon szeretünk itt lakni. Az album pedig éppen olyan lett, mint a családi fészek: kissé kaotikus, de főleg tele mindenféle romantikus dologgal. Mármint ahogy én elképzelem a romantikus dolgokat, mert szerintem a lecsó befőzés például egy kimondottan romantikus dolog, vagy amikor délután lovak legelésznek a ház előtt az árokparton (tényleg), vagy amikor este fél kilenckor kitelepedik az egész család a kertbe nézni, ahogy kipattannak a ligetszépe tenyérnyi sárga virágai. Na jól van, hozok mindjárt egy lavórt.

Szóval valójában a romantikus NCsD csipiknek tulajdonképpen én voltam a célcsoport, a Perfect Target. Amikor megláttam a rózsalugast, felvisítottam, hogy ez az, ez kell nekem az album elejére, úgyhogy gyorsan a végére is jártam a dolognak, befejeztem végre (na jó, varrni még fogok benne egyszer, de nem ebben az évszázadban, vagy esetleg majd az unokám), és most mutatok belőle nektek is oldalakat, hogy lássátok, milyen cuki is a Kalib-família fészke.

Hát így volt.

kalib kalib1

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!