Apa az én hősöm

Szerző:Fraupester

A családomat tekintve több szempontból is úgy érzem nagyon szerencsés vagyok! 10 éve már, hogy egy csodás embert tudhatok magam mellett. A férjem egy igazi férfi, egy igazi társ, aki már bizonyítottan fantasztikus apa is. Ez a poszt most róla szól és a neki készített mini albumról.

Mióta Bercel megszületett az alkotásról csak ábrándozni tudok. (Igen, igen, pár hónapja ez a mondat szinte minden inspi szövegemben benne van és azt hiszem még egy darabig maradni is fog!) Havonta 1-2x sikerül azért valamit készítenem, de nem jellemző, hogy ily módon kapcsolódnék ki mostanában. Szerettem volna kicsit ki is vonni magama publikus alkotásból, de hogy lehetne, ha folyton klasszabbnál klasszabb alkotócsomagok jelennek meg a Nőicsizmánál? 😊 Így hát felrúgva az általam felállított szabályokat rögtön magamének akartam az Apa csak egy van papírkészletet és a hozzá tökéletesen passzoló csipi újdonságokat. A színeit tekintve abszolút az én ízlésvilágom, kézhezvételkor már rögtön magam előtt is láttam a végeredményt. Hogy még férfiasabb, még markánsabb legyen az album, egy kraft színű papírzacskót használtam alapnak és néhány kiegészítőnek. Tehát a fontosnak vélt újrahasznosítási részt is kipipáltam.

Régóta szerettem volna egy „rendezetlenebb” karikás mini albumot, mindenféle szabály és kifinomult logisztika nélkül, de rájöttem, hogy ilyet még nehezebb készíteni, mint az ellenkezőjét. Nagyon élveztem azt a pár órát, amit elszöszöltem rajta, leginkább azért, mert annyira szívből jött. Észre sem vettem, hogy éjjel fél 2-kor álltam fel, mert annyira adta magát minden.

Tényleg, mindenféle túlzás nélkül a férjem egy igazi arany ember. Mindenhez ért, mindent meg tud szerelni, nem esik pánikba és rettentő segítőkész. Igazi mentsvár, egy gondoskodó apa. Nagyon örülök, hogy ő van mellettem és ezt az albumot szívből készíthettem el neki a gyermekeim nevében is!

Felhasznált alapanyagok:

Apa csak egy van – papírkészlet

Az én apukám – matricaív

Az én apukám – chipboard készlet

Apa, az én hősöm

Szerszámosláda

Mintás felhők

200 kifejezés – matrica

Betűkészlet matrica 14 választható színben

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!