Az első szülinap

szerző: Tihany Tamara

Az első szülinap az mérföldkő. Nálunk a családban a szülinapok amúgy is nagy dolgok, de az első, az teljesen más. Mikor Dorci lett egy éves elmentünk egy szülinapi fotózásra (sajnos Lackónál ez még nem jutott eszembe, azóta bánom is, nagyon…nem baj, majd valamelyik kereknél pótoljuk 😉 ), és a szépséges képekből Edit készített egy csodás albumot, örök emlékként, Dorcinak. Nem volt kérdés, hogy ha Lilla is egy éves lesz, akkor neki is jár egy ilyen fotózás, és a fotókból album is készül, de mostmár én készítem el, sajátkezűleg.

Veka albumát látva tudtam, hogy egy ilyen régi könyv album remek választás lesz a fotóinkhoz, és mikor Edit albumát is megláttam, akkor már tényleg nem volt kérdés, hogy ezt a formát választom. A terv viszonylag hamar összeállt a fejemben, neki is kezdtem nagy lelkesedéssel, de aztán annyi minden jött össze, hogy félretettem egy időre a projektet, és csak most, pár napja fejeztem be teljesen.

Ennek a könyvnek sokszorosan története lett, az alapot Edittől kaptam, már ez önmagában is jelentőséggel bír számomra, de ezen felül is: minden pacának, cérna darabnak meg van a maga storyja. A borítón lévő csipkés-fodros dísz szülinapi kitűző volt a fotózáson, én csináltam Lillusnak, de felhasználtam pl. a torta toppert is, amit Edit direkt nekünk vágatott a torta tetejére. 🙂 Boldog vagyok, hogy a saját kezemmel készítettem el ezt az albumot Lillának, és remélem Ő is az lesz, ha majd egyszer sok év múlva előveszi, és átlapozza.

Nézzétek el nekem, hogy egyszerűen nem tudtam válogatást készíteni a rengeteg fotóból ide a blogra, ezért aztán inkább videó formában osztom meg veletek mindet! 🙂

Na, jó, azért egy-két képet kedvcsinálónak muszáj mégis ide tennem, hogy úgy érezzétek érdemes kattintani! 😀

2 9 18 19.

Ha kedvet kaptatok, és szívesen megnéznétek az egész albumot, akkor IDE kattintva megtehetitek! 🙂

Az albumban található összes fotót Mikus Kata, Ribizlifotó készítette, ezer meg egy köszönet értük!

Felhasznált termékek:

Család témájú feliratos chipboard kártyák

Cirádás keretek

Kalitka és kerítés chipboard csomag

Mosolyírás

Pillangó kavalkád

Szívesen <3

Keretek négy méretben

Madárkák

Virágcsokor

2 hozzászólás

  1. Ez az album egyszerűen csodálatos! Nagyon inspiráló.

    • Tamcsi

      Köszönöm szépen Adrienn! 🙂

Hozzászólás most!